stráášne zle chytená blond farba:(

Príspevok v téme: stráášne zle chytená blond farba:(
katka777

dobrý deň,včera som si dala na hlavu blond farbu,ale len na vrch hlavy ..ale chytilo mi to strašne zle..niečo medzi žltou a oranžovou..:(...a teraz by som si to chcela prefarbiť na takú špinavú blond...myslíte si,že by to dobre chytilo ?a ktorá konkrétne farba by bola na to vhodná??..poradte mi prosíím rýchlo:((....

Perla kadern

S tou svetelnou reklamou to moze byt aj tak, aspon ja mam take poznatky, ze za clenstvo v klube istej firmy dostane tu reklamu so zlavou. Clenstvo v tom klube predpoklada pravidelny odber ich vyrobkov,ze su kvalitne, to je samozrejmost, je vela firiem, co nedavaju reklamu, a uz vobec nie svetelnu, tiez su kvalitne, lebo mam pocit, ze vsetky vyrobky urcene pre profesionalov su kvalitnejsie, ako tie z bezneho obchodu.
Co sa tyka tej cervenej farby, je pravda, ze vsetky sa vymyvaju, aj tie profesionalne. Nechcem tu hovorit o ziadnej znacke, preto ti poradim maly trik. Medzi farbenim si urob doma
farebny sampon, z farby (cervenej), peroxidu 6%,vody vsetko v pomere 1:1 a trochy samponu. Nanes na mokre vlasy, nechaj posobit aspon 10 minut a umy. Vlasy to krasne ozivi, budu lesklejsie a farebnejsie. Najlepsie pouzit farbum ktoru bezne pouzivas. Je tu vsak maly problem, farby Palette maju peroxid vacsinou v sacku, ked ho otvoris (rozstrihnes), musis ten zvysny peroxid preliat do nejakej malej flasky, lebo staci ti pouzit 1/4 tuby, podla dlzky vlasov, na dlhe viac. Niektore majuperodix v plastovej flaske, tam nie je problem, len to davkovanie si treba odmerat, najlepsie na digitalnej kuchynskej vahe, ktora ti odvazi napr. 25 gramov. A pozivat balzam na farbene vlasy, najlepsie profesionalny :-).

lenkaa123456

no presne, poznam take co maju cierne vlasy a chcu blond a nedokazu pochopit ze na prvykrat sa to jednoducho neda a stazuju sa ze im kadernicka dala oranzovu farbu na vlasy..
a to ze si musis kupit tu kozmetiku za svoje a tak, to chapem, len poznam kadernicku ktora napr. dostala svetelnu tabulu s reklamou na kadernictvo zato, ze pouziva ich kozmetiku, ale asi keby nebola kvalitna tak to nekupi :) to je pravda.
ked uz sme pritom, vies mi poradit kvalitnu cervenu farbu? pouzivam palette, tie sa mi zdaju najtrvacnejsie, ale vymyvaju sa skoro ako vsetky cervene odtiene

Perla kadern

aj medzi kadernickami sa najdu take, ktorym sa praca nie vzdy podari, ako vsade :-)
A gratulujem, patris k tomu malemu percentu, co sa im domace farbenie aj podari, asi moc nespekulujes a nevymyslas. "Najlepsie" su tie, co chcu kazdy druhy tyzden novu farbu, alebo romky, co chcu paltinovu, alebo aj tmavsie neromky, co chcu platinovu, najlepsie hned a z farbenych ciernych, alebo cervenych vlasov.
A odkial vies, ze ti kadernicka poradi neobjektivne, ked ti ponukne co sama predava? :-) a co ti ma ponuknut, predsa to, co sama dobre pozna a ma s tym dobre skusenosti. Neviem o akych sponzoroch hovoris, ja nemam ziadneho sponzora, vsetko si nakupujem sama, musim to najprv zaplatit a az potom predat, takze su v tom moje peniaze, ktore sa mi nevratia za dva dni. Ja osobne ponukam len skutocne kvalitne veci, lebo ak nie, tak idem sama proti sebe. Len dufam, ze casom toto pochopi co najviac ludi. Ak mas opacnu skusenost a niekto sa ta pokusil obabrat smejdom, tak tam viac nechod a je to.

lenkaa123456

ano mas pravdu, kadernicka ma ovela viac skusenosti a odborne oko na vlasy ako vacsina zien, ktore si robia doma pokusy. no zas na druhej strane je pravda, ze ak pridem ku kadernicke a popytam sa jej na kvalitnu kozmetiku alebo farbu co mi poradi? to, co predava ona, alebo to co ma od sponzorov, cize to nieje objektivna rada.. ale jednoznacne som zato ze predsalen kadernicka to vie s vlasmi ovela lepsie. vela zien sa stazuje po navsteve kadernicky, ze im dala na vlasy uplne inu farbu aku chceli, ale zase ked zena sa nevie ani poriadne vyjadrit co chce na hlavu a jej predstavy su uplne skreslene tak potom sa niet co cudovat. ale aj medzi kadernickami sa najdu take, ktorym sa praca nie vzdy podari. ja si napr. vlasy farbim iba doma, ale mam s tym skusenosti a vzdy sa mi to podari tak ako chcem. ku kadernickam sa chodim strihat, nato si doma netrufam :)

Perla kadern

Tak vam treba, domace pokusy... Co myslite, naco chodime do skoly, na skolenia, ak chceme byt dobre, dokonca vyborne kadernicky. Ked vidim tie stupidne reklamy v telke, ake skvele farby, len male percento domaceho farbenia dopadne dobre, treba vediet, kedy zosvetlovat, kedy stmavovat, aky peroxid pouzit, nie je to len o fabrbe, ale aj aky je povodny odtien, ci su vlasy farbene, ci boli predtym zosvetlovane. Len sa doma farbite, potom rychlo novu farbu, lebo to nevyslo, vlasy su ako slama krizena so senom a nakoniec zistite, ze to ani nie je lacnejsie, ako v kadernictve a znicene vlasy k tomu ako bonus. Dievcatka, len sa pekne naucte pravidelne nas navstevovat od mladosti, nech mame z coho nielen zit, ale aj platit najom a odvody. Nie je to len biznis, u nas si pekne oddychnete, zrelaxujete, porozpravate, ak mate chut, poradime co a ako s vlasmi, pripadne nakupite kvalitnu vlasovu kozmetiku. Kadernictiev je kopa, na kazdom rohu, povedala by som, staci si len najst tu svoju, alebo svojho. boli by ste prekvapene, kolko stalych zakaznicok mam, co su po sestdesiatke, sedemdesiatke, dokonca po osemdesiatke a mam aj jednu devadesiatrocnu, ale to je zazrak prirody, ona dokonca doma vari pre syna, tak sa vzdy ponahla :-), len sa da ostrihat nasucho raz za tri mesiace. Niektore sa pravidelne davaju zafarbit, ine trvalu, alebo raz farbu, raz trvalu, lebo tak boli naucene, starat sa o seba cely zivot. A co vy mlade ste horsie ako babky dochodkyne? Tak sa prestante doma babrat s tymi farbami, niektore su ozaj onicom. Keby ste vedeli ako sa ja nerada farbim, zacala som chodit do kadernictva tiez, nech sa pre zmenu aj o mna niekto postara, lenze je to tazke, skoro vsetky mame rovnaku pracovnu dobu:-( Tak, uz ziadne domace pokusy, v zaujme zachovania vasich zdravych vlasov.

Lucyaáaá

Baby NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY si nedávajte na peknú blond farbu Loreal casting gloss plavú :) lebo budete pekné v p ... =D =D ako ja!! chcela som trochu zmenu na tmavšie si zafarbiť a chytilo mi to na tmavo šedivo !!!! =D myslela som že umrem.. ani do školy som neišla :D:D:D potom som si kúpila garnier blond neviem akú... a nepomohlo trochu mi to vytiahlo ale len do slabšej šedej:D:D a nakoniec som si dala palette - škandinávska blond ktorá mi to normálne zafarbila ako som mala!! Možno sú nekvalitné, vysušujú a bla bla ale aspoň chytajú normálne!!! :)

hassy

ma napisane ze je to farba, ale je to dampon, neobsahuje ani peroxid, ani amoniak, ani ostatne tieto veci ktore sa davaju do trvanlivych farieb, a taktiez sa vymyva rychlo - normalna farba sa ti len tak nevymyje :) ja som tiez myslela najprv ze je to trvanliva farba, ale potom ma na to kadernicka upozornila na to :)

levanderka

hassy nemyslis vazne,ze Loreal Casting Creme Gloss nie je farba ale sampon:D ved tam pise, ze je to farma bez amoniaku, ci ? lebo si touto farbou farbim vlasy uz dlhsi cas :D

pauli 73

aj ja sa zapojím, palette blond farby sú ozaj nekvalitné farby,vysušujú vlasy a nikdy nezafarbia tak ako majú a na moje nemilé prekvapenie mi aj Casting Crème Gloss Ľadová dúhová Blond moje vlasy vysušila, takže a ostávam verná garnier nutrisse 111 :)