Vztah s cernochom

Príspevok v téme: Vztah s cernochom
zuzanka8989

Ahojte, chcela by som sa spytat co si myslite o vztahu s cernochom. Ten moj pochadza z Nigerie, je to krestan a momentalne uz niekolko rokov studuje, pracuje a zije vo Viedni. Ja momentalne studujem v BA. Mate skusenosti s partnermi cudzincami...najlepsie s nigerijcanmi...coho by som sa mala vyvarovat vo vztahu s cudzincom??

weeee

dominicka310

a myslis ze varit prat a urpatovat je nieco UBER MENSCH ?

to je uplne normalne a nepoznam nikoho v okoli, kto by toto nezvladol (mladi muzi od 20).

ci uz ziju sami vo vlastnom, alebo s rodicmi, normalne aktivne pracuju v domacnosti. su to slovaci tak, ze viac to uz ani nejde.

kedze asi kecat english, poznas "too good to be true" ?

Slovák.

Ahoj dievčatá, neviem čo vám chýba na Slovenských chlapcoch, ale nedoporučujem vám zakladať si rodiny s cudzincami. Počas štúdia a tak mať nejakým vzťah s cudzincom nemusí byť problém, ale keď už ide o zakladanie rodiny alebo presťahovanie sa do jeho krajiny, to si už dávajte pozor,dopadnete zle. Samozrejme existujú aj výnimky, ktoré však len potvrdzujú toto pravidlo.

dominicka310

ja mam manzela z gambie a som nesmierne stastna zoznamili sme sa v bratislave teraz zieme vo viedni zo zaciatku som aj ja mala obavylebo som pocula vela negativnych pribehov ale nastastie to nie je nas pripad najlepsia kamaratka ma odhovarala a doteraz sa s nim nechce ani zoznamit lebo je moslim a co sa toho tyka v zivote som nezazila taku uctu od chlapa krestana vsade mi otvara dvere pomaha mi pri vareni upratovani niekedy sa az pochytime kto uprace) alebo navari)je velmi inteligentny a mierumilovny a uctivy poriadkumilovny a vobec mi nehovori ako sa mam spravat alebo obliekat a tak je to v celej jeho rodine pre mna skratka idealny chlap a kazdy den za neho dakujem bohu niekedy mam pocit,ze spravi hocico co mu poviem len aby som bola spokojna a stastna takze naozaj je to individualne ale aj on sam od seba povie,ze niektory cernosi dokazu byt velke svine bez srdca a hanby a na takych treba davat pozor takze drzim palce nech si minimalne taka stastna ako ja s mojim Mattarom

0vecka

2 neskusena akoze rozoznat japonske tvare predsa nieje problem. A ani sa mi nezda ze by smrdeli ale je pravda ze japoncov je tazsie objektivne rozoznat lebo ja osobne som este nestreol japonca co by nemal cierno-cierne vlasy a mal bradu. Vecsinou su slusne obleceni a maju ten neutralny vyraz v ksichte a ked im poviem ftip tak sa smeju jak retardi.

neskusena

chcela by som podotknut k smradu.

tak ako nam smrdi napr. cernoch, tak aj my smrdime inym rasam.

a tiez sa im zdame rovnaki.

kamoska japonka nevedela rozoznat belosske tvare a mali sme pre nu specificky pach = smrad.

stellabella

Ahoj chcela by som vediet, aky mate vztah teraz, ci ste este spolu. Ja som jedneho spoznala (tiez Nigerijcan), boli sme len kamarati, teraz sme zacali spolu chodit. Vcera sme boli spolu v jednom bare, mala som kratsie tricko, tak ma hned sprdol, ze mi je vsetko vidiet, ze nechce, aby sa na mna pozerali ini chlapi. Dokonca mi povedal, ze si nezela aby som sa rozpravala s inymi chlapmi, co ma dost zarazilo, pretoze mam plno kamosov. Inac ako kamarat bol ok, mily, dobrosrdecny, no bojim sa ako zareaguje, ked ho odmietnem, lebo si ma prilis privlastnuje a sam povedal, ze dokaze byt velmi zly... Mala som uz vztah s chorobnym ziarlivcom, nechcem to zazivat znovu. Drzte palce, aby to dobre dopadlo..

Deria

teda, tym nechcem povedat, ze beloch nemoze smrdiet. myslim ten typicky pach cernochov. pokial nemaju na sebe vonavku, citit ich proste inac. za to samozrejme nemozu ale ich spravanim si narobili uz dost ostudy a za to mozu, takze nemyslim, ze je to ich farbou pleti, preco nie su moc oblubeni.

Deria

be-free, tebe cernoch nesmrdi ale vonia? :o v de je tiez dost cernochov a staci, ked zachytim ten pach niekde, kde ich je viac nahnacanych a je teplo, uha, no ale sto ludi sto chuti.

0vecka

ja na cernochov nemam nejaky super nazor ale podla mna je dolezite pozriet sa najme na jeho rodicov... ak ziju normalny zivot tak je potom dost mozne ze aj ich ratolest bude na tom relativne dobre ale tak to plati aj s bielymi....

Sejla

v anglicku sa hemží v tzv. low class štrvrtiach kopa černochov, o ktorých nikto nezakopne kvôli ich správaniu. Iba také trancové kurvičky z východnej európy sa z nich idú pototo a myslia si, že v ich spoločnosti budú viac hip hop :D