Zub-zapach

Príspevok v téme: Zub-zapach
eviku777

Ahojte. Mam taky problem. V juli mi preblombovaval zubar predne dva zuby, (mam ich mirne krive), tak v podstate plomba ide cez oba. Vsetko bolo ok ale posledne dva tyzdne citim hrozny zapach z toho zuba, napr ked si ho prejdem prstom tak potom to citim:( , mam pocit ze to je aj ked stacim dasno tesne nad tym prednym zubom, ci uz z vnutornej strany alebo vonkajsej. Nestretli ste sa s niecim podobnym? co to moze byt?

Nevy

ja som mala nieco podobne...moze to byt zapach z dasna,pod ktorym sa hromadí hnis...zub neboli ani dasno...ale predsa tam moze byt ukryty-z toho moze byt cysta a vzniknut ine problemy...ja by som uz 2x neriskovala a trvala na rontgene...avsak moze ist aj o upne nieco ine

eviku777

Beika/ ja si cistim zuby pravidelne medzizubnou kefkou, ale medzi predny zajt nemozem ani kefkou ani nitou. 2x som to skusila a vzdy mi plomba vypadla.:( celkovo z tych prednych mi plomba vypadne kazdy rok..mozem robit co chcem. zuby si pravidelne citim aj na dentalnu chodim 2x rocne a doposial som takyto problem z tymi prednymi nemala

mate59

zuby iste nemáš spojené jednou plombou,ale je medzi nimi medzera,ktorú prečistíš dent. niťou a medzizubnou kefkou.Pokiaľ zub nebolí a ani na mierny poklep nereaguje,je v poriadku a príčina bude v hygiene.

beika

Ahoj.. medzi zúbkami Ti môže ostávať jedlo a preto ten zápach.. tiež som mala takto spojené predné dva zuby zo zadu plombou.. nedokázala som si vyčistiť medzizubné priestory zubnou niťou.. necítila som síce žiadny zápach pokiaľ som ich mala spojené, ale keď som tam jedného dňa tú niť konečne dala tak taký mierny som cítila.. ale môže to byť aj niečím iným..