Problémy s erekciou

Príspevok v téme: Problémy s erekciou
HorskyVzduch

Zdravím Vás!Môj problém nie je ojedinelý.Určite sa nájde veľa ľudí s podobnou "diagnózou".Keby som mal 60 rokov, tak to pochopím, lenže ja mám tých rokov 3x menej.Chcem sa spýtať na nejaké afrodiziaká, prípadne iné, overené spôsoby.Niekde som čítal, že zaberá škorica, ale jesť škoricu pred každým sexom..Taktiež aké faktory to zapríčiňujú (alkohol, stres, cigarety, neskorá nočná hodina,..)Dik moc.

Kracajuci

Tiez mam ten problem :-(,mam krasnu zenu,no so mnou niekedy,ako keby utal.Su dni ked neustale musim mysliet na sex,i ked v posteli nie som ziaden borec,sedy priemer,no pride obdobie ked je sex pre mna uplne lahostajny,neviem co s tym,vtedy môze robit polovicka cokolvek,no s tym zradcom ani nehne,trapi ma to,lebo nechcem prist o krasny vztah :-(,skusal som rôzne prirodne produkty no bez ucinku,a ist k doktorovi a prehlasit,pan doktor som impotent,na to som nenazbieral odvahu :-(((

manonr

Ahoj, uz som to pidal aj vinom prispevku, o problemoch s erekciou...ale vyskusaj Sterox.
Ja som ho kupil na -odkaz odstránený-
Neuziva sa kao viagra jednorazovo, ale pravidelne...aj vtedy ked nemas sex...

AdamKrt

Problem s erekciou moze znamenat aj rozne zdravotne problemy. Navstiv urologa. Zbytocne budes brat rozne pripravky, ak pricina problemu bude inde.