Poradite mi?

asterion

ach, nebuď naivná, sisa. to, že ti urobia book ti nezaručí, že budeš mať prácu. taký book ti spravia bárskde a určite za zlomok sumy.

lost

To je pofiderne :)

Nechcem to pisat ako ze nemas na to alebo co, ale pokial je niekto seriozny, tak ak by videl ze je tam garantovany potencional, tak by este on zaplatil 500 eur, aby ju mohol odfotit..

To su podla mna take pofiderni fotici ako ked odomna pyta nejaky bezdomovec jedno euro, ale v taske ma skocane 3-4 flasky chlastu. proste total podvod :)

Ved take "profi" fotky mozes nafotit uz aj sama doma, alebo pomocou kamosky.. staci mat vela svetla, alebo blesk, dobre zaostrenie, a nejaky ten photoshop zakladne znalosti a mas to, usetris 500 eur.

pozname... velmi dobre, slovenskeho podnikatela..

sisa21

povedal mi ten pan co to aj foti ze na to mam ze som mala ist do toho uz davno ale ze zaroven ony mi to nemozu hradit,a ze by ma chcelna niake fotenie mody...ze v ten den ako mu dam 500 eur on my da cd s tymi fotkami co sme fotili a potom do dvoch tyzdnov najneskor ten book urobi tak to je klamstvo? ukazoval mi aj book co ide rboit

bibi123

sisa-funguje to tak, ze agentura ked vidi v Tebe potencial, vsetky tieto naklady hradi sama a strhava si ich az z honorarov. Takze im povedz, ze nech Ti to spravia na dlh, ze z prace, ktoru Ti najdu, im to vratis. Na ich reakcii uvidis, ci na to mas a ci v teba veria. Ale urcite 500eur neplat!!! V televiziach je vela takych slubotechien, cozoberu peniaze a bud Ti nedaju nic, alebolen odflaktnutu robotu...