Aký je váš názor?

Príspevok v téme: Aký je váš názor?
nezabudka_a

Dnes sa mi stala jedna zvláštna vec. ako som tak kráčala námestim, zahľadená do zeme, z ničoho nič mi niekto pred oči strčil krásny obrázok s Pannou Mariou. Dvihla som zrak. Bol to Róm,trosku ufulany,zmrznuty ktorý sa na mna usmial,a akousi zvlastnou "recou" ma poprosil o pár centov na polievku, strcil mi obrazok do ruky a povedal, "nech ta zehna Boh..z vrecka som teda vytiahla 10 centov.ako som mu ich davala, vsetci okoloiduci na mna hladeli s hrozou, akokeby som sa previnila neviem cim, a jeden pán mi dokonca skrical."to co nemate kam davat peniaze?" Ostala som ticho, v uzase. To su ludia fakt tak závistliví, že vám zavidia este aj to ze niekomu date par drobnych ktorymi chcete pomoct? Aký máte nazor vy? Prispievate podobným "pripadom"? :))

tak veru1

ja som asi rasistka, no fakt z hlbky duse neznasam romov...ako fakt poznam zopar co normalne ziju, maju rodinu, pracu, primerany pocet deti- tak to je v poriadku...ale tiez sa mi stala taka drzost ze isty clovek ponukal jedlo romom a ti mu odvrkli ze,,A peniaze nemas?\"....takze takto to je s nasimi ciganmi

jajaja99

nezabudka, je fakt tvoja vec, co robis s peniazmi. priznam sa, mna tito ludia vacsinou vytocia. jednoducho neverim, ze tie peniaze minu na stravu. ak pomoct, tak v materialnej forme...stare deky, zachovale oblecenie a pod. na charitu. existuju predsa utulky, kde tito ludia dostavaju nejaku teplu stravu....len su v niektorych pripadoch "hrdi" takyto utulok navstivit pripadne im vadi, ze by boli obmedzovani podmienkami zavedenymi v utulku.....verim tomu, ze mas dobry pocit na dusi. lepsi by bol, keby clovek vedel, ze peniaze boli pouzite na spravnu vec.

AdamKrt

nezabudka_a:

nechcem Ti kazit naladu, ale na 99 percent si mu nedala na polievku, ale v tom lepsom pripade na pivko... :)

nezabudka_a

anna vies ale vtedy som sa citila akoby mi ten pan dal facku. ten rom nebol opity a vyzeral tak, proste mi ho prislo luto. a este som sa ho aj opytala ze ci je to fakt na tu polievku. Aspon sa mi bude dobre spat, niekomu som dnes pomohla :)

anna555

Ahoj,vôbec sa necíť previnilo,ja tiež prispievam bezdomovcom a veľmi rada,potom mám veľmi dobrý pocit na duši ak viem že tá osoba si za to kúpi potraviny,alkoholikom zásadne nedávam,to vidím predsa rozdiel medzi normálnym bezdom. a alkoholikom! A ľudia sú veľmi závistlivý to máš pravdu,to je mi veľmi ľúto,pa

xy:)

ostatni ludia neboli zavistlivi, oni totiz vedia vo co de. mna tiez neobmakcia kadejake svate obrazky. zasadne neprispievam. minule som stala na zastavke, a bol tam aj jeden chlap, od toho vydrankali male cigancata nejaky ten peniaz. dal im euro, kukli na to a povedali, ze ci im nemoze dat radsej 2. ludska drzost nema hranic.