autoimunitna tyreoiditida

jajkafr

nemesis
asi Alpicort F pomohol... vlasy mi vypadávali stále, ale keď som začala brať retinoidy vlasy mi začali vypadávať v chumáčoch bolo to strašné prišla som o takmer všetky vlasy... Euthyrox beriem už asi pol roka možno viac neviem, ale aj keď som ho začala užívať vlasy mi padali a potom mi kožná predpísala Alpicort F a vlasy mi prestali vypadávať... môžem ich žehliť každý deň a nevypadne takmer ani jeden :) za začiatku som používala každý deň, ale keď som si ho dávala do suchých neumytých vlasov tak mi strašne mastneli a každý deň sa mi vlasy umývať nechce... umývam si vlasy každý druhý deň, niekedy aj každý a Alpicort si dávam do vlasov po umytí... a fakt nepadajú a navyše začali rásť nové :) z čoho sa veľmi teším :) nie každému však Alpicort F pomôže... napr. kamarátka má pravdepodobne genetikou zapríčinené vypadávanie vlasov a jej Alpicort nepomohol... ja ho dávam do vlasov asi od júna... neviem presne...

Ivka 1

Evca v kazdom pripade je potrebne dat do rovnovahy imunitny system,dodat telu mineralne a stopove prvky. Velmi dobra je na to mineralna zmes a vceli pel. Postupne sa cinnost stitnej zlazy upravi.

nemesis

jajkafr:a to ti Alpicort F pomohol?? No ak áno,chvalabohu.. Ja som tú vodičku tiež mala predpísanú u lekárky,ale nepomohla,aspoň mne sa videlo,že žiadne zlepšenie.Použila som len jedno balenie.A ty,ako dlho si ju používala?A denne?

Peto T

Pozri si aj alternatívny názor na štítnu žľazu - kapitola Jód:
rizikaockovania.sk

Možno máš naozaj nadbytok umelých hormónov a treba ich znížiť.

jajkafr

evcca
s vlasmi zájdi ku kožnej nech ti predpíše nejakú vodičku do vlasov, aby si neprišla o všetky vlasy. Ja mám tiež hypotyreózu a mala som strašné padanie vlasov, jednak kvôli hypotyreóze a potom aj kvôli liekom, ktoré som začala užívať (nie na štítnu žľazu) kožná pri predpísala vodičku Alpicort F. Vlasy mi vôbec nevypadávajú a to ich žehlím každý deň a začali mi rásť nové vlasy už ich mám asi 3 cm dlhé :) pomedzi moje dlhé rastú ešte také maličké :) takže navštív kožnú kvôli tým vlasom aby si zachránila aspoň tie čo máš... držím palčeky

evcca

ja mam po kazdom cesani hrst vlasov a po umyti hlavy umyvam kupelnu, lebo su vsade, rano mam plny vankus. je to hrozne, tvoria sa mi uz oblasti v tvare asi 1€ bez vlasov.

nemesis

aj ja to mám a dosť mi padajú vlasy,endokrinológ mi len na to povedal,že 100 vlasov denne je normál-nemyslíte,že to je veľa? tak ale lekár by mal lepšie vedieť.

evcca

citala som, ze po porode su dve fazy, ze zo zaciatku nastane hypertyreoza a potom hypotyreoza.
termin u endokrinologicky mam az o mesiac, skor sa tam nedostanem, vraj su uplne preplneny.