Akné.

Príspevok v téme: Akné.
Fake95

Caute. Mám 15 rokov. Asi od 13 rokov trpím akné. Neprišlo mi to až take zlé až kím v 14 rokoch sa mi akné nespravilo aj na hrudi+chrbát. Chrbán nemám tak strasný ale hrud a ramená su dost. Dost sa za to hambím ked som napr na kupalisku alebo plavaren. Cem sa spítať čo by mi na to pomohlo? Viem že by mi pomohlo slnko ano ces leto ked uz som daky 2 tyzden na slnku tak mi to dakosi mizne a neni to take vyrazne ale ces zimu sa mi to zase objavuje. Ku koznej chodim a dala mi daku masť + daku vodu na to ale boh vie ako mi to nepomaha. Máliste akne a pomohlo vam dačo rychle a učine? Pls nazov a ci sa to da kupit v lekarny bez predpisu. Dik.
Cital som na internete ze by mi mohlo pomoct aj syrové midlo alebo marihuanové listi vivarene ako caj a stoho obklady? Neviete daco ohladom toho ???

lliil

Nechcem byť zlá, no rýchlo a účinne asi nič :))) Najmä dôveruj kožnej a snaž sa tým príliš nezaoberať. Viem, že je to ťažké, aj ja som si s akné užila svoje, no ver mi, prejde to. Zdravá strava a psychohygiena neuškodia, tak skús.

A ešte niečo: ak svojej kožnej predsa len nebudeš vedieť dôverovať, tak neváhaj a skús inde. Niekedy stačí maličkosť - iný prístup lekárky, nové rady... Držím palce :)

Tonnie

ACNEON pomaha 100% mam to vyskusane. Kupis v lekarni. Ked nie pod takym nazvom, tak skus, ci nemaju nieco, co obsahhuje Lactoferin, alebo Praventin, to je v podstate materske mlieko. Uvidis budes spokojny!