vas nazor

vitaminwater

na druhu stranu, ak obaja ziju spolu v inej krajine ako je krajina povodu oboch z nich, nemyslis, ze sa tie rozdiely zbrusia?

bleee

vitaminwater
nejde ani tak o miesanie ras ako o dosledky, ktore taketo manzelstvo moze priniest. Hlavne ak je okrem farby pleti rozdielom aj ina kultura a vierovyznanie. Pokial zijes napr. v Anglicku, tak sa prisposobis anglickemu prostrediu. Rovnako ako aj clovek, ktory tam pride z Afriky ci Azie. Ale ak sa ty vratis domov, tak sa stane z teba opet slovenka ako repa a taktiez z dotycneho africana alebo aziata, ked sa vratia domov. Nie je na tom nic nenormalne alebo zle. Ale tomu druhemu partnerovi moze takato premena sposobit sok a byt zdrojom nedorozumeni vo vztahu. Domnievat sa, ze k tejto premene nikdy nedojde, je pomerne kratkozrake. Skor ci neskor k nej dojde, lebo dlhorocna vychova a kultura robi svoje, bez ohladu na povod alebo rasu.

beskyd

mam nazor pozitivny, sam tuzim po partnerke z Lotysska:) ..alebo z Litvy teda, to su velmi blizke narody... na svete neziju nikde krajsie zeny ako v pobalti:)

vitaminwater

a ako sa podla vas pozeraju Slovaci na ludi inej farby pleti? niekedy citam na nete dost smutne komentare ludi, ktori tvrdo odcudzuju "belosky" za to, ze si nasli "takeho a takeho", a ze "rasy by sa nemali miesat"... naozaj su Slovaci taki rasisti?

kafe

Určite je to zaujímavé a obohacujúce, ak partnerstvo funguje. Ale je to oveľa komplikovanejšie a bolestivejšie, ak speje k zániku. Proste xtrémne plus a rovnako aj ten mínus je citeľný viac ako v partnerstvách rovnakých kultúr (rás)..

bibi123

ak partneri vyrastali v rovnakom prostredi a rozumeju si, nie je dovod dane partnerstva odsudzovat. Pokial vsak vyrastali v inom prostredi, tak si myslim, ze dane partnerstva nemaju perspektivu, nakolko sa vo vztahu budu vyskytovat problemy vyplyvajuce z roznych zvyklosti a mentalit.. v televizii mozme sledovat skutocne a hlavne smutne pripady, kedy arabi unasaju deti zenam a pod...