Pozná niekto účinky javorového sirupu a sódy bikarbóny? Ako sa pripravuje a na aké choroby sa používa?Ďakujem
Javorový sirup a sóda bikarbóna
Candida sa neda znicit alkalizaciou, len vyhladovanim a antimikrobialnymi doplnkami, ucinnymi na kvasne mikroby, ako carvacrol z oreganoveho oleja, citricidal, berberine, a pripadne lahka zlozka kokosoveho oleja
aky mate nazor napouzitie javor.sirupu so sodou na liecbu candidy? aj ked sirup obsahuje cukor soda sposobi uhyn candidy ako je to vraj pri rak.bunkach?
dakujem
tato kombinacia sa mala pouzit ako pomocny postup pri liecbe rakoviny.
kedze nadory miluju cukor, ale neznasaju zasadite prostredie.
bolo to nieco ako pasca, nadorove bunky sa mali dat zlakat cukrom, pricom soda bikarbona ich mala znicit.
problem je ten, ze cukor sa so sodou bikarbonou nespoji dokopy, cize to v praxi podla vsetkeho nefunguje.
Takýto spôsob dosahovania zásaditej reakcie je dosť riskantný pri dlhšej dobe užívania. Môže ťažko poškodiť pečeň.
Oveľ účinnejší a zdravý spôsob je jedávať zásadotvorné potraviny : zeleninu domáceho pôvodu, ktorá môže byť i tepelne upravená dobu kratšiu ako 20 min.
K celkovej zásaditej reakcii prispejú i celozrnné obilniny hlavne pšeno, zo semienok mandle, ďalej morské riasy, hlboké dýchanie na čerstvom vzduchu.
Dôležité je odstrániť prekyseľujúce potraviny: cukor repný, ovocný, mäso, vajcia, obrusované obilniny.
Javorovy sirup si lejem na lievance. Ci to ma nejaky ucinok, to netusim, chuti mi to:)
Áno už som sa k niečomu dopracovala. Chcela som zistiť či sem neprispeje niekto, kto má s tým skúsenosti.
Ja som o tom nedávno čítala, myslím, že je to na prekyslený organizmus.
vďaka, OK
ked si das do google, vyhodi ti to dost odkazov po slovensky aj cesky