ryby a mäso

hammel

Dobre dal by som vám tu aj výskumy ale neviem ako sa sem vkladajú dokumenty. Dám vám sem program svetového liečiteľa Dr. Normana W. Walkera ale neviem sem priložiť dokument

RNG

Nuz ja som na to velmi citlivy, ked ludia jedneho naroda si namyslaju, ze su lepsi ako ti druhi, lebo v historii to viedlo vzdy nakoniec ku vojnam a vyvrazdovaniu ludi. A myslim si, ze v dnesnom globalnom svete a globalnej politike by toto malo co najskor zaniknut, lebo je to skodlive pre spolunazivanie roznych narodov.
Spinavi politici tuto metodu pouzivali od pradavna na odvratenie pozornosti od domacich problemov a viedlo to casto k zlym vstahom medzi ludmi a narodmi. Myslim, ze je na case, aby sa to zalozilo do minulosti, ked chceme o sebe tvrdit, ze sme civilizovani a humanni.

lost

A namiesto 200 000 tam moze byt o 5-10x viac podla zahranicnych zdrojov :)
ale slovenske media maju objektivitu hlboko v ... :D

Ale sranda je ze Egyptania aspon bojuju za to co chcu, vid tam dole na tom orbazku ze AZ 250 slovakov ide prostesrovat. ved to je totalne smiesne.

To len tak na margo skatulkovania americanov do zleho naroda co tu bolo davnejsie spomenute :)
Aby zas nas (slovakov) niekto iny neskatulkoval, ze sme taki a onaki :)

A podla mna (ako som to uz velmi davno pisal) ziadny vojak nechce streilat do svojich bratov (uz vobec nie v moslimskej krajine), takze eventualne LUD ma tu silu v rukach zvrhnut akukolvek pre spolocnost nebezpecnu osobu.

Skoda ze si to na vela miestach na tejto Zemi ludia neuvedomuju a stale sa boja...

RNG

Zrusenie dopravy znamena, ze sa vacsina ludi nemoze nikam dostat. Zrusenie internetu zabrani rozsirovaniu sa protivladnych nalad a sprav.Este stastie, ze vojsko odmietlo zakrocit proti davom, inac by tam bol krvavy kupel, co by posluzilo len extremistom, ale nie demokracii.

RNG

Vevericka, ja som tiez jeden z tych "amikov" a nemyslim, ze sa mozes na mna pozerat zvrchu a rozhodne nejem 20 hamburgerov.
USA ma vyse 307 milionov ludi, povodne z celeho sveta,jednotlivcov, prosim nehadz ich vsetkych do jedneho vreca.
A rozhodne sa na nich nemozes pozerat zvrchu, ved znacna cast novych objavov, myslienok a tovarov pochadza prave z USA.
Este stale, ked chcu ludia dostat spickove vedomosti chodia na to na prestizne americke univerzity.
Prosim nenalete na primitivnu protiamericku propagandu.
Za to,ze Holywood produkuje hromadu brakovych filmov a momentalna nasa vlada sa sklada hlavne z podvodnikov-politikov-advokatov, to neznamena, ze to je jediny obraz Ameriky.
V oboch ohladoch ste nie na tom o nic lepsie na Slovensku.

Toto sice s touto temou nema nic spolocne, ale akosi mi nedalo zareagovat.
Akosi som si myslel, ze by mal konecne prestat ten trend hrania sa na Ubermensch-ov, nadludi, a podcenovat druhych

Advisor

mira si uplne mimo, vies ty co je to vobec hlien? nepleties si dojmy z pojmami? som netusil ze nase telo dokaze na tolkych miestach vobec tvorit hlien ... btw vies co je jeho prvotna funkcia? ochrana, ale to tebe nic nehovori, najviac sa tvori v dychacich cestach a clovek co nie je zvyknuty na suchsie prostredie a zadycha sa, napr sportovanim tak to hned citi, lenze to takym ako ty co len sedia na riti a taraju sprostosti nic nehovori...a ci sa ti to paci alebo nie clovek vyprodukuje asi liter hlienu denne a skus hadat kde ti vacsina skonci(sice podla tvojej teorie ti vacsina skonci v mozgu, ocividne)

a to ze vdaka vareniu sa nam ulahcilo travenie a viac krvy sa mohlo sustredit napr na mozog je dost stara teoria, to som este ako maly skolak pisal v referate do skoly .. a celkovo cicavce maju mozog nadpriemerne vyvinuty co vsak vyzaduje nadpriemerne mnozstvo energie, vsak sa spytaj takeho plaza preco nie inteligentny

ludia sa na cicavcov dozivaju nadpriemerneho veku takze ocividne niektora z veci ktore robime inac nez je v prirode zvykom je asi spravne a nejaky pseudovedator v jednej studii nemoze popriet opak

kolko profesionalnych sportovcov su vitariani? netvrdim ze sa bez masa neda zit ale netvrdte mi tu ze varene maso je "jeden z najvacsich omylov ludstva" a ako dobre to znie no nie? kto by potom tak dobre znejucej vete neuveril... vysvetlite mi preco sa uz pocas barteru pouzival dobytok ako prostriedok vymeny a preco si domorodci napr. v afrike znicili podu prehnanym chovanim dobytku

ziva strava? a je aj uvareny zeleny caj zivy? ano jeden z najviac omielanych argumentov, no asi preto ze jeden z najlepsich, caj so svojou 2000 rocnou tradicou je trosku doveryhodnejsi argument nez nejaki "vzdelanci" ktori tu zacnu mliet nieco o krystalickej mriezke tekutej vody

a preco sa strava tepelne upravuje na kazdom kontinente bez ohladu na to ci boli v kontakte s inymi civilizaciami alebo nie

- mira

Campbell zistil, že Číňania na vidieku jedávajú len 10 % z celkovího príjmu vo forme bielkovín, a z bielkovín len l0 % živočíšnych. Toto malé percento by mali pokryť ryby, v zime to môže byť viac a v lete menej.
Vitariáni sú presvedčení, že surová strava je živá. Živý organizmus je charakterizovaný schopnosťou metabolizovať - tráviť, dýchať a u rastlín aj schopnosť fotosytézy. Ale: akonáhle rastlinu vytrhneme zo zeme tieto shopnosti zastavíme a rastlina je mŕtva, bohužiaľ.
Iná vec je, či má potrava vitálnu energiu z prírody. Túto si udrží ešte nejaký čas po vytrhnutí, semená a zrelé zrná si ju udržujú dlhý čas. Varením zŕn a zelenin sa načas energetické vyžarovanie ešte zvýši. To si môžu vitariáni overiť bolo to overované meraniami. Takže je zdravé jesť určitý podiel stravy v surovej forme a kvasenej, ktorá obsahuje veľa enzýmov. Ale je vhodné časť jesť varenú kvoli ľahšej stráviteľnosti a lepšiemu uvoľňovaniu minerálov.
Zvlášť z dôvodu, že surová strava hlavne v ovocí obsahuje priveľa enzýmov, ktoré látky rozkladajú a tým sú potlačované procesy syntézy vlastných buniek tela a dochádza k nedmernému chudnutiu.