Nevolnosť/ vracanie

Príspevok v téme: Nevolnosť/ vracanie
jackee

24.12. - vracanie ráno 3 krát, cez deň nevoľnosť, teplota 38,2
25.12. - teplota žiadna, cítila som sa už o dosť lepšie, aj som už jedla pomenšie
26.12 - zase ráno vracanie 3 krát, celý deň nevoľnosť, nič som nejedla celý deň, teplota 37,5
27.12. - celkom v pohode, ale ešte ma bolel žalúdok, teplota 37,2...celý deň som nejedla
28.12. - od rána mi je akosi zle, jedla som zopár suchár a tanier zeleninovej polievky, teplota 37,2...teraz mi je nevoľno, tak ma to nejako tlačí na žalúdku, nevracala som

Čo mi môže byť, mám jesť a čo? Mám ísť zajtra k doktorke?

mirkaaaaa

whst Dobry den, momentálne ležím v posteli, celú noc som zvracala. Deň predtým som jedla mastné mäso s polkou cibule. Už dva krát sa mi stalo, že po cibuli som neuveritelne zvacala. Teraz mi je už lepšie, ale ked sa postavím, miesto žalúdka mám kamene, ktoré ma tlačia a musím zase ležať.Bolí ma hlava, radšej nepijem naťahuje ma.Zajtra chcem ísť už do školy, asi by som ešte mala počkať,však?

RNG

Potravinovych nakaz je hromada, najma cez nesaterilizovane dostatocne alebo surove potraviny
en.wikipedia.org
Ked to neadresujes hned po zjedeni vpri prvej nevolnosti napr poldeci koloidnej striebornewj vody, pri nedostatku kyselin v zaludku, ktore inac vacsinu nakaz znicia sa ti to moze dostat aj do criev, kde sa to volne rozmnozuje
Vtedy uz nestaci koloidna strieborna voda, ale treba silne antimikrobialne prostiedky, hodne vlaknin ako absorbentov a nasadit si kvalitne probiotika.
Ja osobne by som pil roztok GSE, zobral oreganove kapsule, pripadne aj berberine a nieco antiviralne,najma chaparal, lebo pes vie, co mas a dobre je adresovat co najviac moznych mikrobov a co najskor. Vyckavanie nikam nevedie,len sa mikroby rozmozuju coraz viac a poskodzuju telo, treba sa aktivne branit.

borka67587

ahojte ,,..velmi sa bojim,..davam si vzdycky pozor na spinave ruky,..neviem a zijem z mamkou takze od nikoho som tu crevnu chripku nemohla dostat lebo ona ju nema,..a vcera som nejedla cely den len som bola vonku,..a potom na veceru som zjedla kurca z rizou,..dneska rano som sa citila trosku zle mala som zvisenu teplotu,.. a som aj dost stresovana v tychto dnoch :((( napina ma hrozne na zvracanie,a teraz mi skoncili krami,...neviem co to moze byt,..prosim vas nechcem zvracat poradte mi

lienocka28

No je teraz nejaká črevná chrípka. Ja som to chytila od bratranca, je to spojené s vracaním a teplotami. Takze si myslim, ze si tiez nieco take chytila,ma to teraz velmi vela ludi. Bratrancovi to zacalo 23.12. a skoncilo sa to az teraz. Ak ti to bude pretrvavat tak jednoznacne navstiv lekara, pretoze moze nastat dehydratacia.

jackee

Hnačku som mala iba pred vracaním.
23.12. som jedla normálne, teda mi vôbec nebolo zle. Mám ale taký pocit že to je podráždený žalúdok lebo som jedla na raňajky rybaciu nátierku s kopou cibule a cez deň som zjedla skoro celú čokoládu. Deň pred tým to tiež nebolo ktovie aké. Pojedala som chipsy, keksy a jedla som aj kebab. Včera som si dala takú tabletku na žalúdok, neviem si spomenúť na názov (tuším nospa), ktorá mi hneď pomohla cítila som sa lepšie a mala som už aj trochu chuť do jedla. Dnes je to už celkom v pohode a začnem už jesť také diétne potraviny ako ryžu, varené zemiaky a pod.

hammel

Popisujete málo nato aby sme vedeli pomôcť. Čo ste jedli, pili? Ste teraz nejako chorá ale iba to čo popisujete?

neva

Môže to byť črevná viróza. Máš aj hnačku, alebo iba zvracanie?
Keďže to trvá už 5 dní, tak by som doporučila isť k lekárke.