prefarbenie na červenú farbu...

Príspevok v téme: prefarbenie na červenú farbu...
Jasminka012

Mám tmavohnede vlasy na ktorých som mala asi pred polrokom čokoladovy sampon, ktory sa uz ale vo väčšine vymyl. Chcela by som si dať vášnivú červenú farbu ale neviem aka značka je najlepšia aj aby mi to chytilo aj vydržalo.( kedže si ich nechcem odfarbit na svetlejšie) S prisevkov som čitala že najlepšie su... londa color, brilance luminance, garnier alebo sayos... ak viete poradit aj odtien budem vdacna :-)

Linguistics

Mala som aj Brillance Intense Red - Cool Spicy Red, chytilo mi to strasne tmavo, vobec nie na cerveno. Az po par umytiach, ked sa farba trosku vymyla, som mala vlasy cervene. Nie tak intenzivne a ziarivo, ale aspon to uz nevyzeralo ako mahagon..

Linguistics

Hm no neviem, ked mas tmavohnede a chces cervenu.. Ja som mala tiez, ale ja som ich najprv odfarbila. A potom dala cervenu farbu. Vlasy boli najprv hrozne znicene, ale to sa upravilo, ked som pouzivala rozne masky, a za tu uzasnu farbu to stalo.
Je pravda, ze sa velmi rychlo vymyva! A to stale, pri umyvani vlasov stale cervena voda a teda aj caste farbenie vlasov. Uz som na to nemala nervy, tak som naspat hnedovlaska, ale uz mi ta zivelna cervena chyba.. Dam si ju spat! :))
A inak, farby som pouzivala vsetky asi, aj Loreal, aj Garnier.. Nejaky rozdiel som nevidela.

jasminka012

s tym pocitam ale potrebujem teraz poriadnu zmenu (ako sa hovori nove vlasy novy zaciatok :D)a po cervenych vlasoch som tuzila uz dlho, ale nedala som si ich koli tyrysovemu meliru ktory som mala v ciernych vlasoch a cervena by k tomu nepasovala vobec.....

j.a

jasminka012
cervene vlasy su ozaj krasne,ale strasne rychlo sa vymyva cervena farba.Ja som si farbila vlasy cervenou asi 2 roky,poviem ti,riadna otrava farbit kazdy mesiac.a to som ich uz mala totalne vyblednute!Navyse,vlasy som mala znicene,suche a dost mi aj vypadali.Cize neradila by som ti.