fytohormóny pre rast pŕs

Príspevok v téme: fytohormóny pre rast pŕs
bumsakalaka

nemá tu niekto skúsenosti s fytohormónmi na rast pŕs? dočítala som sa, že väčšinou ich užívajú len ženy v menopauze ale užívali ich aj mladšie a tým to v mnohých ohľadoch pomohlo. Nemohol by mi niekto prosím pomôcť pri výbere? Aképrípravky by ste doporučili? Vopred ďakujem.

RNG

Inac ziadne doplnky si nezasluzia nazov "zazracne", z vyrobkov je sotva 5 % obvykle ucinnych(USA) a teda sa delia ma ucinne a neucinne..
Na Slovensku je to cislo este nizsie, lebo "ucinnejsie"(bohatsie na aktivne latky) su casto pridrahe pre Slovenskych importerov.
Su vyrobcovia, ktorych znacky su lepsie a ich obsahy su aj nad 10% ucinne, su vyrobcovia, co nemaju ani jeden vyrobok dostatocne ucinny pre prinizke obsahy aktivnych latok.
Aj slovo ucinny nema vyznam 100% ucinny, ale ze to urcitemu dost velkemu percentu ludi pomoze, Tj povedzme 1/2 alebo 1/4 su dostatocne vysoke cisla na ucinnost a dovod na pouzitie.

RNG

Fytohormany su rastlinne nahrazky hormonov, nie prave hormony. Je to len na oklamanie tela.
Na rast prs a ine hormonalne zavisle veci treba prave, bioidenticke hormony alebo materialy, z ktorych si ich telo vie vyrobit.
A tie pracuju mnoho zenam, ktore mali v mladosti nejak poruchane hormonalne hladiny a pre to sa nedovyvinuli.
Na porovnanie ucinnosti roznych vyrobkov treba pozriet na komentare na nich od zakazniciek, nie sluby vyrobcov.Ti su ochotni napisat akukolvek loz, len aby predali svoje vyrobky.
Podla uspesnosti treba potom pozriet zlozenia a tie vam povedia, co pracuje a co nie a v akych mnozstvach.
Tu je napr starsie porovnanie roznych vyrobkov
breastoptions.com
Treba pred to dat www ale nechcem aby mi to vymazali automnaticky. Nemienil som to ako reklamu na tie vyrobky, ciste na porovnanie uspesnosti a obsahov aktivnych latok(hlavne steroly roznych druhov)
Odvtedy sa aj vyrobky urcite zmenili, ale podla uspesnych produktov a ich obsahu si mozete porovnavat aj novsie na sucasnom trhu.

jankaaaaaaaaa

vsetky "zazracne" lieky ktore maju udajne zvacsit prsia "funguju" na tom istom principe akoe na fytohotomonoch. lenze ani jeden liek z tych mznozstva co existuju na thu est eziadnej zene v skutocnosti nepomohol. a kazdu chvilu su na thu stale nove a nove extra super tabletky ktore ZARUCENE zvacisa prsia a este dokonca zena aj schudne a nebodaj bude mat aj peknu plet a dalsie podobne hluposti

llek

Neviem, ci to ma nejaky efekt na prsia ci nie. V kazdom pripade, ak to aj ma efekt na velkost prs, tak len docasny, kym tie lieky clovek uziva, podobne ako ked sa uziva HAK alebo podobne ako sa nam to prirodzene meni pocas menstruacneho cyklu.

ellaa

ja som si momentalne kupila tabletky Prsia extra plus a tie obsahuju tieto fytohormony, dost ich chvalia ze prsia sa naozaj zvacsia niektorim aj o cislo ale ja som ich estelen zacala brat takze neviem posudit:)