Schudnem ak budem piť vela vody?

Príspevok v téme: Schudnem ak budem piť vela vody?
Silvinkaaa

Ahojte urcitu dobu skušam rozne diety mam 166cm a okolo 66kg necitim sa dobre preto som sa dala na cestu diet.Kolkokrat nieco schudnem hnet to priberiem a nebavi ma to delena strava mi nejak nepomaha :(.....Mám spolužiačku ktora začala intenzívne pit denne 4 litre vody a schudla ale teraz neviem či je to skutočne tou vodou neviete mi poradit????Či je to dobry nápad???

R.123

V lekárni za pár drobných kúpiš Psyllium, je to vláknina rozpustná vo vode. Zamiešaš do pohára vody a vypiješ asi tak 15 minút pred jedlom. Dobrá vecička, potom menej zožerieš a ešte sa aj detoxikuješ, váha asi pôjde dole, ak máš na sebe nejaký tuk. Ja nemám žiadny, ale začala som s tým kvôli nehoráznej pažravosti, ktorá ma finančne zruinovala. Potraviny sú drahé a zožeriem toho 4x viac, ako hociktorý iný človek, musím s tým niečo urobiť, tak skúšam toto. Ale o chudnutie sa mi nejedná. Jedná sa mi len o to, že keby boli potraviny zadarmo, tak v pohodičke, pažravosť by nevadila, ale takto?

Zarinka

Ja neviem ale prave dnes som to skusila no teda od dnes strasne sa tesim viete leto klope na dvere a s letom aj kupalisko;-)

Dawia

Ja som schudla za 2 mesiace 8 kg. Samozrejme, vela som pila, a menej jedla. Mne osobne pomohlo ked som pila vela caju. Jeho teplota je pre zaludok blahodarne nie ako mineralky a este chladene. Mne zase nepomaha ze jest 5x denne neschudla som týmto nič.. Na každého platí čosi iné.. Mne pomáha voda, čaje najme, ryža, zelenina, a absolutna absencia múčnych jedál a pečiva..

Lea007

Je to tak ako píšu ostatné kočky ... vela vody škodí- zatažuje obličky a močový mechur tiež... Najdoležitejšie je hned po prebudení sa- ráno si dat pohár vody-no nie studenú,najlepšie izbová teplota a možno vyžmýkat do nej citron ..až potom bežné jedlo-a káva....krv treba riedit- a pred každým jedlom pohár vody- v podstate si zaplníš popredu žalúdok a menej zješ :) .. obmedzit jedlo-nejest po 18tej a to nič-vooobec nič ani nechrámat somarinky pri telke , leda tak mrkvu-ako zajac a uvidíš jak pojdú kilečká dole ! A ak pridáš trošku pohyb...budeš sa cítit super . Pevná vola to je najdoležitejšie nič iné ...pá :)

emily 22

no hlavne to netreba prehanat ani s vodou, aby si nedopadla ako pred rokom anglicanka, ktore chudla a liala do sebe vodu, lebo bola hladna-skoncila s opuchom mozgu a naslednou smrtou.

nathália09

ja som schudla 7 kg,ked som zvýšila príjem tekutín,a menej som jedla-menšie porcie.
Aj som cvičila každý deň,ale málo.
Piť by si mala každú polhodinu pohár,aby si nezaťažila obličky.

lioness_01

Silvinka, schudneš vtedy ak tvoj príjem bude menší ako výdaj... voda ti nepomôže... treba upraviť stravu a CVIČIŤ ! bez cvičenia sa nedá schudnúť, vlastne dá, ale všetci dobre vieme aký to neskôr bude mať efekt...