Testy HIV

neistá21

mám otázku pred cca. 3 rokmi som mala nechránený pohlavný styk, minulý rok mi robili testy na HIV boli negatívne je tento výsledok definitívny alebo nie?

daytona

Zdravim p.Doktorka pred 2 dnami som mal nechraneni sex bez ochrany len par vniknuti penisu do konečnika je tu hrozba nakazy?aj ked nebola krv?Dakujem

niekto

hiv sa da zistit po 3 mesiacoch doporucuje sa test zopakovat po 4roch
(uz neviem kde som to cital)

priznaki infikovania ?
hmm co som cital tak v ochorenie ktore zrazu zmizne (nepamatam ci teplota alebo slabost ) aj to nemusi nastat
a nic viac
aids sa moze prejavit aj po 10 rokoch
nemyslim si ze by si to mala zopakuj test pripadne sa porad s lekarom

dada

ahoj, ja mam nasledujuci problem. pred 2 rokmi som sa bola otestovat na hiv, odber krvi som mala presne 3 mesiace po rizikovom styku. hoci vysledok bol negativny. stale mam obavy, pretoze asi tyzden po tom styku sa u mna objavili priznaky, ktore su opisovane pri vniknuti virusu do organizmu. neustale na to myslim a mam z toho velke depresie. tie 3 mesiace pred otestovanim som bola dlhodobo chora, mohlo to mat vplyv na vysledok testu? zaujima ma, ci v pripade ak je clovek skutocne nakazeny a objavia sa u neho tie priznaky 1-2 tyzdne po nakazeni, je mozne u neho testom stanovit hiv? myslim to tak, ze ci uz samotne priznaky 2 tyzdne po nakazeni poukazuju na dostatocne mnozstvo protilatok v tele proti virusu, teda uz mozne stanovenie hiv-pozitivity testom.

igino

testy na protilatky HIV sa sice daju spravit v nemocnici ale nie su 100%. teda moze ti vyjst pozitivny aj z toho ze si bol napriklad pred odberom chory a nebral lieky. mne takto oznamili po darovani krvi ze mam pozitivny test na HIV aj ked som este ani nemal pohlavny styk ani nerobil ine rizikove veci. ale musim uznat ze to drzia v uplnej utajenosti. nik okrem mna sa nemal sanco dozvediet preco si ma vlastne zavolali na kontrolu. na presne zistenie HIV sa posiela krv do narodneho referencneho centra. ale trva to aj 2-3 mesiace kym su vysledky

Luboo

Prajem príjemný večer.

Chcel by som sa spýtať, či sa dá zistiť HIV vírus klasickým
odberom krvy u dorastového lekára. Behom troch mesiacov som bol 4x
chorý. Sex som mal vzdy chránený, ale i tak sa obávam najhorsieho.
Vzdy ked som chorý, tak ma bolia lymfaticke uzliny (v krku). Neviem si
už rady, som alergik, možem to mať aj z toho, že ide jar? Ale nikdy
pred tým som to este nemal. Ako sa robí taký test na protilátky HIV?
Dal by sa spravit u imunoalergologičky? Alebo v nemocnici anonymne?
Prosím o všetky informácie.

Dakujem

elle

ahoj, inkubačná doba sú tri mesiace, ked už môžeš mat HIV protilátky v sebe. Takže po troch mesiacoch si môžeš dat urobiť test. Príznaky: podobné ked sa infikuješ, hnačky, teploty, oslabená imunita,chudnutie, nechutenstvo, no je to individuálne a príznaky sa môžu vyskytnúť aj po 10 rokoch, kedy sú typické kožné lézy. (červené mokvajúce škvrny)

keke

ja som si myslela, ze po troch mesiacoch... su to pre mna doslova muky ! No spala som s byvalym, neviem ci mu mozem verit, kondom sa nam zosmykol. Ake su priznaky HIV ?