Plznuce morča

jajka001_

Hejlylejly, chudak to tvoje morča, nevenujes sa mu, naco ho mas? je chory, tak ho zober k veterinarovi, to nie je plyšák. to je živé zviera.

Hejlylejly

nebola som s nou u veterinára neviem či je to potrebné veď je to malý tvor to nepotrebuje extra starostlivosť je to ako škrečok. nemyslím si že je to nutné. okrem toho stravujem ju dobre ako pišu vitamíne má seno má vodu má čisté prostredie 2,3x týždenne čo ešte :) nevenujem jej svoj čas lebo ho nemám s nou ako stráviť kedžé púšta množstvo srsti nedá sa s nou robiť pomaly nič asi ju začnem česať kým jej všetko nevipadne a budem dúfať že jej niečo ostane xD.

a tá bea no tak jasné vidím že napísala že morča je človek keď už tak napíše že morča je ako človek to by sa v tom lepšie viznalo. privlastniť ju... a nie priamo že je človek. to mám isť morča či človeka reklamovať lebo však som chcela morča nie človeka?? :P no tak tréba napísať kus inak lebo je mnoho spôsobov ako... a nie rovno priamo.

takže nemá pravdu. keby napísala že morča je ako človek tiež cíti bolesť a pod. ja len vravím že morča nie je človek vôbec. možno má niektoré inštinkty alebo tak..

bea109

no aj morca je len clovek :) ked ho mas rada tak ho vezmi veterinarovi moze mat plesne alebo parazity. alebo je uz stare.