Mám panický strach zo slnka, leta a všetkého, čo s tým súvisí

Príspevok v téme: Mám panický strach zo slnka, leta a všetkého, čo s tým súvisí
anti.sun

Môj problém nie je vážny, skôr môže vyznieť smiešne ale mne osobne dosť lezie na nervy a obmedzuje ma. Hrozne mi vadí slnko, teplo a zrejme aj svetlo. Schovávam sa pred slnkom, záťahujem závesy, skrátka strašne ma znervózňuje keď na mňa svieti, priam ma to rozzúri a vtedy chcem len niekam ujsť, niekam, kde je tma a chlad. Dokonca aj teraz, v zime mi lezie na nervy. Vonku je chladno ale mňa to slnko samo o sebe dráždi. Ráno vstanem, pozriem von oknom a keď je zamračené, cítim sa normálne, spokojný ale akonáhle vykukne von slnko, zhorší sa mi nálada. V lete som zatvorení doma, schovaný pred teplom a svetlom. Utiahol som sa do seba, nemám záujem o kontakty s ľuďmi, skrátka chcem byť sám. Je pravda, že so svojou samotárskou povahou som maximálne spokojný, nechcem sa zmeniť, tak mi je dobre, venujem sa svojim záujmom a mám pokoj. Lenže ak vám niečo bráni vyjsť na slnečné svetlo, pre každého úplne bežnú vec tak sa začnete cítiť trochu zle. Nechcem meniť svoju povahu ale chcem zmeniť svoj postoj k tak prirodzenej veci ako je slnko. Nechcem sa ho báť, nechcem, aby ma obmedzovalo ale skrátka si nedokážem pomôcť. Nech sa snažím ako chcem, hovorím si, že som si to iba napchal do hlavy, nepomáha to. Ja sa slnka skrátka bojím. Dá sa mi pomôcť?

redka

Tym co sa boja slnka odporucam precitat si nieco o deficite vitaminu D a hlavne aky ma dopad na psychiku. Hned vam bude jasne z coho mate depresie a tazke myslienky.

fdsgdsgs

upir

poviem ti, kde mas problem.
mas nieco temne vnutri a to sa slnka boji, lebo by ho to vyliecilo.

Vacsinou to vyuziva na manipulaciu teba tvoje vlastne pocity, chvilu som mal tiez take pocity kedysi, takze viem.
Ide to vyliecit, svetlom z duse samozrejme.

Maval som take pocity, ze sa nemozem pridat k radosti ostatnym, lebo vsetci sa na leto tesili, mali viac energie, smiali sa, chodili na kupaliska.. tahalo ich to von.
Ale ja som sa von bal chodit, lebo na mna utocili. A rozne ine pocity, vysali ma, paraziti sa do mna dostali, schudol som a hanbil som sa za vlastne telo. Citil som sa vinny... a tak dalej. To vsetko bol upir, ktory sa bal slnka. Je to len temna energia na dusi. Mohol si dostat z rodiny, to byva casto, rodinna karma, kde sa dedia taketo bytosti. Caka sa na bojovnika, ktory v rodinnej linni ako prvy povstane a zacne s tym bojovat.
Ale mohol si sa infikovat aj od niekoho ineho, popripade si mohol byt pod utokom, este v detstve, to byva caste. Ked niesu ochrany, niekto na teba zautoci, a infikuje ta... nejaky iny energeticky upir.
Videl som ich, viem ich rozoznat, casto cihaju skryty v rodine, ako svokra, babka, teta... je to hnus.
Ked to vidim, ako sa tie hnusne chapadla sapaju na to nevinne dieta, a nikto to nevidi, lebo samozrejme sa maskuju usmevom, a peknymi recickami, ale vo vibraciach ich hlasu citim to negativno, co hlada, skenuje dieta a pokusa sa do neho dostat, poviem ti... ze mam chut odseknut mu hlavu.
Ale neurobim to, lebo viem, ze sa da bojovat aj lepsou cestou, poznanim, ochranit to dieta, a predat poznanie... ked ho maju ostatni, upira vsetci rozoznaju, a vytlacia ho z rodiny... skonci bez energie, a casom zomrie. Energiu ziskava len z ostatnych.
Tak takato sila sa do teba dostala, takze musim ti povedat, ze casom ta to znici, musis s tym bojovat, objavit to, detekovat to, vyhnat to prec.
Vela stastia.

Ajlunka

Ahoj.uplne ako keby si mi videl do hlavy.presne moje mysluenky co si napisal...som rada ze nie som jedina :-)...len skoda asi tento prispevok neuvidis kedze si to pisal davno

cinni

ja to mam tiez, ale naopak,..modlim sa by zima odisla, neznasam ju, tu zimu, vietor, sneh, stale mi je zima, ta hnusna tma, malo slnka..musim chodit aspon raz cas do solarka, alebo do sauny, a neviem sa dockat..o necele dva tyzdne pride jar, 16 stupnov a slniecko,..jupiiii :)

anti.sun

LuLuCinka2093- Ďakujem, skúsim to využiť. :D...Ale nie...každú odpoveď si cením. ;) Felia- Som septembrový ale ja osobne nepripisujem povahu k mesiacu narodenia. Aj keď možno to môže ovplyvniť človeka, keď vhupne na svet do zimy a do leta. Možno že sa prispôsobíme na ten prvotný tlak, ktorý sa v závislosti od počasia mení, ale aj tak si myslím, že to od mesiaca narodenia nezávisí. Viem o mnohých ľuďoch narodených v jeseni alebo v zime a majú najradšej leto...

LuLuCinka2093

ja zase leto priam milujem,..uz sa neviem dockat...slnko, leto, prázdniny kupalisko..atd.....to je asi tým ze som júlová
takze ja ti neporadím

Felia

Anti.sun v ktorom mesiaci si sa narodil? Ja som januárová..možno aj preto tak milujem zimu..zo zimy mám aj najkrajšie zážitky..proste všade bielučký sneh a nado mnou nádherne jasná obloha s tisíckou trblietajúcich sa hviezd..neopísateľne krásny pocit..len ty a tá nedotknutá nádhera..

anti.sun

Felia- Presne o to ide. Ja sa teším na zimu, priam si ju vychutnávam a ostatní, keď sa sťažujú že hnusná zima, že chcú leto, tak práve vtedy si uvedomujem, že zrejme niečo nie je so mnou v poriadku, ja proste nedokážem pochopiť ako sa im to môže páčiť. Niekedy k nim zato pociťujem skoro nenávisť a možno preto sa im vyhýbam. Dokonca sa ma to dotkne, to, že nadávajú na zimu a chcú leto. Potom mám pocit, že mi tým prajú zle, a to čo sa mne páči, oni zámerne odmietajú. Aj keď ja som sa s tým nikomu nezveril, vždy keď som spomenul ako mi slnko lezie na nervy, ostatní na mňa divne zazerali, tak o tom už radšej mlčím. A ešte viac ma naštvalo, keď prikyvovali, že áno, ani oni ho nemajú radi, ale keď sa objaví, tak jasajú. Ale psychologička by sa mi zišla, lenže mne sa to vybavovať nechce a rodičom by som to nepovedal ani v zlom sne. Im už mienka o mne klesla o dosť, takže by som bol nerád, keby sa museli zmieriť s faktom, že majú syna, ktorý má zvrátené myslenie. Minule sa mi snívalo, že som bol v zasneženom lese a všade bol sneh a mimoriadne hustá hmla. V tom sne by som chcel ostať navždy...Aj keď samozrejme, mám aj sny, ktoré chcem uskutočniť v realite ale rád by som mal realitu takú, akú si ju vysnívam sám...