musim so sebou nieco robit!!!

Príspevok v téme: musim so sebou nieco robit!!!
radana21

ahojte moze mi niekto poradit ako spravne a hlavne nadlho zhodit???odkedy som otehotnela a stala sa zo mna mamicka mam nadvahu.....dokonca som presvadcena ze kazdy rok priberam na vahe.....stravujem sa predovsedkym doma kedze mame dieta kazdy den varim.....rano zacinam kavou a sem tam nieco male zobnem(chlieb,parka)potom caj.....obed klasika co navarim zjem.....poobede kava a vecer ked som hladna tiez jem ale osobne si myslim ze nejem vela len mam asi malo pohybu a varim z plnotucnych surovin.....vie mi niekto poradit mozno ako zmenit stravovanie co robim zle???dakujem!

radana21

baby mate skusenost s tabletkami acai berry thin?
na nete som sa dozvedela ze su ucinne a su na ne dobre ohlasy!
tak rozmyslam,ze ich vyskusam;-)myslim ze so spravnou zivotospravou a pohybom by pomohli!
a LENCA otazka na teba zijes na slovenku?
lebo ja zijem v irsku(tu taku moznost nemam) ale keby som bola doma urcite by som zacala so zumbou,precvicuje to aj moja sesternica na slovensku a velmi si to chvali a aj jej baby ktore to cvicia,myslim ze by ti to mohlo pomoct a podla mna je to zazivnejsie ako posilka....;-)

petruska2777

NIE HLADOVAŤ, ALE SCHUDNÚŤ NA BÁZE DETOXIKÁCIE, DOVYŽIVENIA A REGENERÁCIE TELA. VEĽA POMÁHA ČAJ SPAĽOVAČ TUKOV...PORADÍM NA pgabova@gmail.com,, vlastná skúsenosť,,,:-)

lilek

lenka cvicis naprd :)

to fakt radsej 3krat do tyzdna polhodina aerobne cvicenie + polhodka posilovanie

a nic si do nicoho nebal :D nefunguje to ;)

lenca.

ja ti neviem, furt mam stehna ako huspeninu. Keby clovek videl aspon male zlepsenie, tak by ho to motivovalo, ved nevravim, ze prestanem, ale uz mi trochu chyba to nadsenie. Ozaj, zabudla som napisat, ze pred cvicenim si stehna a brucho balim do igelitu, citala som, ze to pomala, ale mne asi nie.

lenca.

od noveho roku som si dala zavazok, ze zacnem cvicit, myslela som, ze trochu schudnem, aspon kilo dve...
cvicim 4krat do tyzdna pol hodinu uz treti mesiac a nic. Ani gram dolu, ked si odmeriam miery, ziadna zmena. Kde robim chybu! Len mi nenapiste ze pol hodina je malo, lebo predtym som nikdy necvicila a pre mna je to dost - je to aerobne cvicenie. Aj sladkeho jem menej a vobec vobec nic nevidno. Cvicim pondelok, stredu, piatok a nedelu. Mam v tom vobec pokracovat?

silvus28

Hillary: to "niaké" avsáky znamená: nejaké alebo nijaké ovsáky? Lebo to je veľký rozdiel...! nič v zlom, len sa pýtam...:-)))