Som velmi citliva, ale...

Príspevok v téme: Som velmi citliva, ale...
citlivka123

Dobry den, prosim vas o diskretne odpovede. Moj problem je nasledovny- kazde rano, ked sa zobudim je mi tazko , ked si na to spomenem pride mi tazko ci sedim v buse aleb tak no a cely den je to potom v pohode o tyzden tu mame maturity a vobec sa ani nestresujem ani nic. Neviem co mam zo sebou robit, bola som u doktorky kazala mi uzivat ibalgin, ale nepomaha. JE tu niekto kto ma pdoobny problem??? Prosim co vam pomaha?

xy:)

precitala som si to cele, ale vobec neviem o co sa jedna. ako tazko? hovoris, ze ti je zle, potom zase ze mas nieco v hrdle... alebo ti je tazko na zaludku?

citlivka123

Hej aj dnes bola som na nete a zrazu nebolo mi zle a jeeb a uz mi prislo tazko a len sa mi pogrgavalo ach jaj ... tak ma to trapi, no a ibalgin nejem vobec mi vtejto veci nepomaha

marika56

goccia, ja rovnako netuším o aký problém ide, keď si na to citlivka vraj spomenie, je jej ťažko. Snáď by nám to mohla viac objasniť. Je jej ťažko, keď si spomenie, že jej ráno bolo ťažko?

smajliQa

a preco by nemohla brat ibalgin ked jej je napriklad tazko od zaludka,?? mna ked boli napr. brucho tak si dam len ibalgin.. nic ine.. a za desat minut ani neviem ze nejaka bolest bola..

ale ty mas psych. problem..

taiko

Citlivka. Podľa mňa by si ibalgin nemala brať vôbec, on nič nelieči, len popiera príznaky, či nie? AK Ti je zle od žalúdka, tak Ti ibalgin (alebo akýkoľvek iný oblbovák)iba poškodí. Ak Ti je zle od úzkosti, tak viď nižšie popísané. Ale v zásade má Simonella pravdu, iba tu čosi hádame.