Močové a ženské problémy dokopy

Príspevok v téme: Močové a ženské problémy dokopy
Ewka12

potrebujem poradit od zien,neviem uz co dalej.asi pred tromi rokmi som dostala zapal mocoveho mechura.preliecila som antibiotikami,odvtedy sa mi to vracia.mala som niekolko krat zapal mocoveho mechura,2x zapal oblieciek,jeden silny,brala ma sanitka do nemocnice,42C horucka,s tym sa mi spajaju aj zenske problemy.krvacam aj mimo menstruacie,bola som 2x na kyretazi a 1x kryo(zmrazenie krcka maternice).skusala som roznu HAK,ale ziadna nerobi dobre.pochodila som vsetkych lekarov,nefrologia,urologia,imunologia,nic nepomaha.dobre sa obliekam,nosim ladvinak,pijem caje,brusnice,davam si na vsetko pozor.aj tak sa mi to vracia dokola.najhorsie je ze mam 25rokov a este nemam dieta.potom stale vymeskavam v praci a som na PNke alebo chodim po doktoroch,okolie sa mi smeje, ze som stale chora,ze som hypochonder.ja si to nevymyslam.uz ma to nebavi.nemozem ani sportovat.kam pridem do cakarne,tam stary ludia a ja -jedina mlada.posledny mesiac sa mi este objavilo hrozne akne co som nikdy nemala,len na licach a brade,boli a svrbi.bola som u koznej skusa na mne hocico a nic nepomaha.uz som skusala aj bylinky a sirupy.poradte kto ma skusenosti

brusnicka

ach dievcata ako keby som seba videla!!!tiez ten isty problem a ja som uz dva krat po tom rozsireni moc.trubice a teraz mi zostava moc v moc.mechuri a robia sa mi zapaly som uz psychicky a aj fyzicky vycerpana s toho asi ma doktory odflakli a mam 29 rokov a tiez sa citim ina vsetci ma uz maju za blbu dobreze nie :(ach a poradim vam dajte si urobit z gynci stery na ureaplazmy,mykoplazmy a chlamydie a tak isto aj partnerom lebo toto ma priviedlo do chronickych zapalov ja som do seba pchala antibiotika ale partner nie :(drzim vam palce dievcata

jessica1

Ewka12

www.mykozy-zapaly.sk

Detoxikačné vaginálne teliesko zložené z čínskych byliniek, obsahujúce hojivé látky z prírody, ktorého zloženie vychádza z tradičnej čínskej medicíny v spojení s modernými znalosťami z oblasti nanotechnológií. Odstraňuje z vagíny staré bunky, hlieny, odumreté baktérie a zbytky krvi. Podporuje prirodzenú obnovu samočistiacich schopností pošvy, dezinfekciu maternice po pôrode, potrate alebo menštruácii, rýchle vyčistenie a regeneráciu slizníc.

Pôsobí priaznivo v prostredí opakujúcich sa výtokov, spojených s pálením, štípaním a svrbením v oblasti rodidel a mimovoľného úniku moču. Rovnako priaznivo pôsobí i pri problémoch spojených s liečbou zápalov maternice a krčku maternice, s liečbou erozií a displázií krčku maternice a infekcií pošvy. Detoxikačné bylinkové vaginálne teliesko sa vyrába v prísne sterilných podmienkach a nemá žiadne vedľajšie účinky.

toto mozes kupit Detoxikačné bylinkové vaginálne teliesko – 6 ks

Ewka12

Myleene- ahoj,dakujem ti za radu,mohol by to byt aj moj problem,akemu urologovi si to chodila?uz som rozmyslala vyhladat ineho doktora,ako tu z Piestan,ked mi ziadny z nich nepomohol.Lenze neviem ako sa niekam inam dostat,ked nemam nikde znamosti.Ako ti prisiel na to ze mas zuzenu mocovu trubicu?ved mi robili ultrazvuk aj zvnutra cez vaginu,aj zvonku,aj rontgen a povedali ze vsetko bolo ok.uz ma napadlo ci tam nemam nejaku cystu nador alebo co.radsej by som bola keby zistili ze tam nieco je a odstranili to,nie takto ze sama neviem z coho to mam.jedine co mi doktor povedal je,ze mam drazdivy mechur,ze v nom neudrzim vela mocu a preto chodim stale cikat.

Myleene

Ahoj Ewka,

akoby som videla sama seba.... pohadzovali si ma dookola lekari, najmä som pendlovala medzi urologom a gynekologom, trvalo to nejakych 13 rokov (od mojich 18tich) a nakoniec, ked som vymeskavala v praci pomaly kazdy tyzden, som prisla aj o pracu.... to nikto nevie pochopit, ze nesimulujes.... nevedela som ci je to gynekologicky alebo urologicky problem, prehadzovali si ma navzajom, oni sami to mozno nevedeli a uz ani ziadne antibiotika nezaberali, mozno tak tyzden po nich som mala pokoj.... Az kym som nenasla fantastickeho urologa, ktory moj problem vyriesil - uzka mocova trubica.... mozno tak 3 roky po tom ako to zacalo, som absolvovala prvu operaciu, ale to mi rozsirili iba mocove ustie a po tejto operacii som mala pokoj 1 rok. Do roka a do dna sa moje problemy vratili. A potom dlhe roky znova ten isty kolotoc. Asi pred rokom a pol, ked som nasla spominaneho urologa, som bola na druhej operacii, ale to mi uz rozsirili celu mocovu trubicu. Kazdy sa v nemocnici vtedy cudoval, ze taka mlada a takato operacia.... ale od vtedy, vsetky tieto problemy co spominas zmizli, ziadny urolog, ziadny gynekolog, pretoze som kvoli tomu mavala aj hrozne zenske problemy.... odvtedy som nebola na urologii a gynekologii ani raz.... Mozno by si sa mala spytat, ci toto nemoze byt aj tvoj problem. A mimochodom, ziadne alternativne liecby a podobne vobec v tomto pripade nezaberaju, skusala som pocas tych 13 rokov asi naozaj vsetko co len je mozne.... A to, ze nemozes sportovat, tak toto ani neskusaj, kolkokrat som skusila cvicit, v momente bol zapal naspat, nechapem ako to suvisi, ale je to tak, asi ked zatazis telo a tie tam veci.... a bazeny vobec nie.... chytis aj to co tam nie je a cely kolotoc bolesti je naspat....

majanova

ewka mozno by si mohla vyskusat nieco ine nie klasicku liecbu. ja som zacala prave terapiu u dr. albertovej to je alternativna liecba. pocula som na nu velmi vela pozitivnych ohlasov a kolegyna mi ju odporucala lebo k nej tiez chodila. zatial som este len zacala tak nemozem napisat, ze ma uz vyliecila, ale dojem na mna urobila velmi dobry a je naozaj obzvlast starostliva. odkedy som sa u nej zacala liecit tak si s nou stale pisem maily a ona sleduje tu moju liecbu a vzdy ked jej napisem ze napr. mam takyto priznak alebo reakciu tak ona mi odpise co mam robit a podobne. mne to velmi vyhovuje lebo sa o mna nikdy nikto takto este nestaral. vzdy to bolo len recept, tri minuty kontrola a slus. toto je celkom ine.

Miskanr

Ahoj Evka určite by som ti odporúčala colostrum. Mala som podobné problémy ako ty a tento doplnok mi veľmi pomohol až som začala spolupracovať s firmou, ktorá ho predáva a už viacerým ludom som pomohla vyriešiť problémy. Kludne sa pýtaj a píš na mail.

Miška

Henka33

Ahoj Ewka, môžem ti povedať, čo mne zabralo na močový mechúr. Keď som mala zápal, lekárka mi dala antibiotiká a brala som tiež wobenzym, ktorý zvyšuje účinok antibiotík a je dobrý aj na posilnenie imunity. Mne to takto pomohlo. Zápal sa mi nevrátil. K ostatným problémom sa ti neviem vyjadriť, keďže s tým nemám osobnú skúsenosť.