bolesti semennika

Príspevok v téme: bolesti semennika
questioner3

Zdravim Vam vsetkych, asi pred mesiacom som mal tri dni zaradom intenzivne bolesti semennika striedavo raz pravy raz lavy, striedala sa tupa s ostrou bolestou no potom to prestalo uplne az po tyzdni sa to na den vratilo no a od vtedy sa bolesti objavuju vynimocne a su uz velmi slabe a kratke a velmi ojedinele. Chcem sa opytat ci to moze byt varikokela pretoze mal som pocit ze som si nahmatal hrubsiu zilu nad lavym ale neviem ci ta tepna ma byt hrubsia ako ostatne alebo nie. Momentalne problemy s bolestami uz takmer vobec nemam fakt iba ojedinele. Moze to byt z nachladenia pretoze som bol minule nachladeny po velmi dlhom case. Dakujem za vsetky odpovede. Prajem pekny zvysok dna

Peter_1976

Ahoj, identicka tema sa tu uz riesila pred par dnami, ked sme ja a este iny clovek radili dotycnemu zajst k lekarovi. Ci sa nam ho podarilo presvedcit, nevedno.

Pozri, predpokladam, ze vacsina ludi, co sem prispievaju, su laici, ktori mozu poradit maximalne vlastnou skusenostou s ochorenim, liecbou, prip. odporucit dobreho specialistu. Pricin bolesti semennika moze byt velmi vela - tesne oblecenie, prechladnutie, zapal, prekrutenie semennika, uraz, ale, zial, aj nadory. Takze to najlepsie, co mozes pre svoje zdravie a spokojnost spravit, je nechat sa prezriet odbornikom. To, ze bolesti neskor ustupili, este neznamena, ze je problem zazehnany.