Škodia žuvačky?

vyznamsa

najlepsie sa zuje stara guma z tesnenia okien na autach... ziadny cukor ani umele sladidla a este aj dlho vydrzi.. mnam

mamina36

Podla mna zuvanie zuvaciek je v pohode, ak neobsahuju cukor a nie je v nich aspartam. Najlepsie len s prirodnymi sladidlami. Ja som si oblubila mastichové žuvačky. Navyše masticha vraj bieli zuby...

odpovedam

prave naopak...aspartam je silny jed... a ked zujete denne tolko zuvaciek, tak si o tom aspartame cosi precitajte, mna potom zuvanie rychlo preslo ;-)

DzanaFX

Minule soms i prešla všetky Ečka, čo sú v žuvačke, lebo ich vyžujem cca 10 denne, odkedy nefajčím a to už sú tri roky, čítala som že to sánku naopak posilňuje..:-) a tie ečka všetky boli v pohode, pokiaľ sa nekonzumujú vo veľkom množstve...nič škodlivé :-))))

anjelica

Ja si kupujem každý druhý deň žuvačky (už asi 5 mesiacov) a zistila som že keď otvorím ústa tak to tam na tých kĺboch mám uplne jak keby presilené.. ale už som si zvykla stále žuť žuvačky a teraz si neviem predstaviť ďeň bez ních. (hlavne cez školské dni)

anjelica

Nevšimla som si, že by som tam mala vrásky. Ale ja zase toľko žuvačiek nežujem veľmi dlho, len v poslednej dobe. A keďže som si prečítala o týchto umelých sladidlách, tak to riadne obmedzím.