Prečo ma kope elektrina?

Príspevok v téme: Prečo ma kope elektrina?
modrafialka

Mám taký problém: už dlhší čas, napr. ked si idem umyť ruky tak ma to "kopne", alebo ked sa dotknem čohokoľvek kovového tak isto ma potrasie...čím to môže byť??? nezáleží na tom kde sa nachádzam, či doma alebo v práci...stáva sa mi to tam, kde práve som...je to veľmi nepríjemné a neviem ako to mám riešiť...pomôžte aspoň nejakou radou Dakujem

Prezyvka55

Jedna metoda je ze na seba pripojis uzemnovaci kabel a naboj zvedies napriklad o radiator alebo nohu stola ak je kovova, co je dost neprakticke byt stale na kabli. No malo by posluzit aj polozit obe ruky trebars na stenu pred tym nez vykonavas cinnost s niecim kovovym alebo vodivym.

Ewien

Ahojte, s tzv kopaním mám problém už roky a preto viem o čom hovoríte. Mňa kopne aj sáčok ktorý vyberám z čaju a môžem povedať že je to nepríjemné ale zatiaľ som nenašla spôsob ako sa toho zbaviť. Pre istotu už nikomu nepodávam ruku a ničoho sa nedotýkam pokiaľ nemusím. A čo celkom funguje je natierať si pravidelne ruky držím palce nech Vás kope iba láska :-)

Sunny951

Ja mám momentálne tiež rovnaký problém..Doteraz sa mi to nerobilo,ale posledný mesiac ma kopne úplne všetko čoho sa dotknem..Chladnička,kohútik,auto,kľúče jednoducho všetko..a je to mimoriadne nepríjemné keďže sa aj v práci stále strasiem..Neviete účinnú radu?Nie žiadne oblečenie,keďže oblečenie aj topánky striedam a kope ma stále..

AdamKrt

Zaujimave je, ze mne sa tiez dlho nic take nedialo, zeby som mal staticku energiu, ked tak v malom mnozstve, ale asi pred mesiacom take 2 tyzdne, kde som chodil, tade som srsal energiou. Neviem co sa dialo, lebo oblecenie som maval to iste... :)

Slobodna

To je normála vec a občas sa to stáva mnohým ľuďom. Prebytok energie v tele sa prejavuje kopaním alebo tak, že sa pri tebe kazia všetky elektrospotrebiče. Rada je jednoduchá, prebytok nahromadenej energie musíš uvolniť a robí sa to najrýchlejšou, najúčinejšou a najpríjemnejšou metódou-sexom, ďalší spôsob je buď nejaký šport- ale fakt riadne si dať do tela alebo holými nohami sa postaviť do nejakého potôčika- kde ti tečúca voda obmyje nohy.

modrafialka

Adam Krt - netrasie ma stále, iba keď sa dotknem napr. kľučky alebo čohokoľvek ...nosím väčšinou prírod. materiály, syntetike sa vyhýbam, používam aviváž...tak neviem