Už nevládzem ...

Príspevok v téme: Už nevládzem ...
ewitaL

NEVIEM čo mám robiť :( ,som stále strašne unavená,liečim sa na helicobaktera,mala som už 2 liečby,no neuspešné...mala som isť aj na kolonosk,vyšetrenie,ale mám s toho veľký strach ,vraj to je hrozná bolesť.Liečim sa aj na uzkostnu poruchu,beriem pravidelne Velaxin,no mám pocit že mi nezaberá(oraz častejšie sa budim skoro vždy ráno s hrozným strachom,uzkosťou,uplne bez príčiny)veľmi ma bolí chrbát,mám problémy s vyprázdnovaním,nadúva ma ako balon ,hambim sa nosiť tričká,je mi stále na vracanie,a mám strašné závraty ,čo ma trápi asi najviac.Neviem sa toho zbaviť ,trvá to už dlhšie ,asi rok,a mám pocit že ich mám čoraz horšie.Pred 2 rokmi,som bola na CT.-mozgu,výsledky boli OK,akurat mi našli cystu v ľavej nosnej dutine.Nebola som na operácii,mám s toho strach.Citim sa uplne vyčerpaná,mám strach chodiť von,mám 2 deti,a veľmi sa bojim čo mi vlastne je?Chodim aj na Hematologiu,výsledky mávam ok,akurat som anemická.Beriem aj železo.Viete mi prosim niekto pomôcť,alebo poradiť? Som neskutočne vyčerpaná,a slabá,mám pocit už že ma boli celý človek.

Mrs Smith

Na helikobaktera je veľmi dobrá aj chioská masticha. Je to prírodné antibiotikum, ktoré na rozdiel od chemických antibiotík nemá vedľajšie účinky, skôr naopak. Liečia sa ňou aj rôzne iné ochorenia, týkajúce sa hlavne tráviacej sústavy. Teraz sa už predáva aj v kombinácií s probiotikami, čo robí liečbu ešte komplexnejšou a efektívnejšou. Je lepšie liečť sa alternatívne, pokiaľ nám to príroda umožňuje. Chemické antibiotiká sú silné a nešetrné k organizmu, možno vyliečia jednu vec ale spustia ďaľšie. Ako napríklad bolesti žalúdla, zvracanie atď.

Slobodna

Nedávno mi tiež zistili helicobaktera a mala som podobné príznaky ako ty. Hrozilo užívanie dosť hnusných ATB, vďaka ktorým by som nemohla otehotnieť najbližšie 2 roky. Trošku som popátrala a zistila, že helicobakter sa dá krásne preliečiť jedenim surovej brokolice pred každým jedlom, normálne pochrúmať kúsok brokolice. Robila som to asi týždeň, následne výsledky, či je potrebná ďalšia liečba dopadli úplne super a dnes nemám ani žiadne problémy s trávením, únavou atď. Kto hľadá nájde, aneb - Kto chce hľadá spôsoby a kto nechce hľadá dôvody. Žiadne lieky ani doplnky nie sú potrebné, všetko sa dá vyriešiť vhodnou stravou.

doterka

Ako doplnok výživy odporúčam komplex vitamínov a minerálov, ktoré nabudia organizmus pre správne fungovanie. Mám osvedčený balíček Celoživotná vitalita od americkej firmy doTerra. Obsahuje komplex bunkovej vitality, omega komplex a 22 esenciálnych vitamínov a minerálov na podporu normálneho rastu, fungovania a údržby buniek.
V prípade záujmu pošlem viac informácií cez mail.

naturepower

Dobry den, rad by som Vam predstavil novy top produkt v SR ktory sam aj s rodinou pouzivam.Jedna sa o prve hybridne naplaste ktore funguju ako infracervena lampa(horske slnko)posobia proti:vycerpanosti,odburavanie stresu,krvny tlak,krvny obeh,imunny system,chronicke menstruacne bolesti,spanok,dodavaju vela energie atd.Obsahuju cerveny ginseng,morsky phytoplangton,germanium,strieborne casticky,calcium,magnesium...Mna osobne bolela päta asi pol roka a nic mi velmi nepomohlo.Po aplikovani tejto naplasti ma bolest presla asi po 3 tyzdnoch uplne a citim sa ako znovuzrodeny.Zena si to dala na bodbrusko pri mebstruacii a po 15 min jej bolesti zmizli ako aj po zacviknutom nerve.To jej zmizlo asi po tyzdni.Je to naozaj super vec ktoru kazdemu odporucam.Preto Vas prosim zdelte to na fore lebo vela ludom to pomoze, alebo aspon zmierni problemy
dakujem

jankajanulka

ja som uzivala chlamydil od ceskej firky ale treba ho brat dlhsie , skus si vygooglit o jeho ucinkoch ja som ho zohnala tu www.biokamo.sk

janazv

Pre ewitaL: Ja som bola na tom veľmi zle chronický únavový syndróm, chronická zápcha, chudla som, o nič som nemala záujem psychicky som bola na dne. Teraz je to už minulosť. skús www.bielapyramida.sk. Mne sa oplatilo.

janazv

Ahojte, alternatívna medicína je super,chorá som bola 11 rokov a pichali mi 7 rokov biele krvinky kvôli oslabenej imunite, a brala som antivirotiká, mala som všetko možné chlamýdie, mononukleózu, mycoplazmy pneumonie, ekoli, candidu, stretotoky... Keďže som chcela otehotnieť tak som musela sa dať do poriadku a verte či nie dala som sa dokopy za rok a pol a už mám 8mesačnú zdravú dcérku. NA tie chlamýdie zaberá super PM Chlamydil extra brala som ho asi rok, ináč je aj na boréliu, kvasinky. Antibiotiká mi nezabrali na chlamýdie. Alernatívna medicína je dosť drahá ale stojí to fakt za to. TEraz keď som chorá siahnem po bylinkách a recepty na lieky zahadzujem. Aj moja dcérku už tieto prípravky vyskúšala a mali sme len raz teploty a soplíky. Do týždňa sa dala dokopy. Zápal spojiviek som jej vyliečila očiakou, repíkom a harmančekom. Tiež využívam homeopatíká. Stojí to za zamyslenie či nie? Manžel má ťažké autoimuninté ochorenie a tiež sme akútnu fázu zvládli výťažkom z ruskej huby. Držte sa.

marduk

ewitaL
Zdravim, pokial nemate chut riesit soje problemy klasickou medicinou skuste alternativu. Z toho co som precital vyssie:
helikobaktera zlikvidujete pomocou mms (musite mat ale v poriadku oblicky a nesiete brat preparaty ktore sposobuju oslabenie imunity), koloidne stribro tiez dobre vplyva na helikobaktera. Ja som svojho potlacil pomocou 1strucik cesnaku na lacno zapit mliekom (uz je aj pripravok vola sa allicinMax (www.biosujo.sk)
spolahlivo funguje :-D
K cyste - cysty alebo nadory sa daju znicit pomocou javoroveho sirupu prevareneho so sodou v urcitom pomere. Likviduje to vsetky druhy nadorov len neviem v akom stadiu. (www.biosujo.sk)
Vyprazdnovanie - opytal by som sa ci nie ste setrivy clovek (vacsinou ludia ktory skreckuju :-D mavaju problemy s vyprazdnovanim-nezamena to ze mate rozhadzat na zbytocnosti cely majetok) :-D
chlamydie - to je troska zlozitejsie - zalezi na tom kde su chlamydie (nos alebo panva) podla toho by som hladal odpoved (koloidne striebro by malo pomoct aj tu.
Unava, uzkost, panika - velaxin - je liek ktory potlaca depresie a podobne problemy - je dost mozne ze vedlajsie ucinky tohto lieku mozu mat na vas ucinok aky pocitujete.
psychickych problemov je mozne sa zbavit ked vylucite tazke kovy z tela a zo stravy.
Je to narocne ale stoji to za to.
Navacsi bordel je hlinik, ortut, kadmium. Tieto kovy su najbeznejsie a robia najvacsie neprijemnosti. Hlinik (plechovky, dzusy), ortut (tmave blomby v zuboch), kadmium (pitna voda). Skusil by som na nejaky cas pit len destilovanu vodu (ma vlastnost viazat vsetko co do tela nepatri, sam ju pijem a citim sa skvelo).
Skuste zmenit stravovacie navyky - tie mozu za vacsinu zdravotnych problemov.