urad prace

Príspevok v téme: urad prace
JankaaaaB

ahojte. chcela by som sa s vami poradit lebo to co som dnes zazila je nieco neskutocne....som na urade prace od septembra, v decembri som si nasla brigadu, ohlasila som to na urade prace pani u ktorej som sa bola prvykrat evidovat...medzitym som chodila inde na urad pretoze som absolvent...v januari som si nasla absolventsku prax...o5 som bola prelozena k inej pani...s absolventskou praxou nebol ziadny problem, robila som 3 mesiace, skoncila mi v marci...a dnes som prisla na urad, a ta pani mi povedala, ze dnes si pozerala v pocitaci moju dochadzku atd a tam zbadala ze som mala v decembri brigadu ktoru som neoznamila nikomu...popritom som posielala mail na urad prace a takisto som volala, sice nie jej ale tej pani u ktorej som sa evidovala...a ona mi povedala ze to nieje mozne atd...a proste ze som vyradena od decembra ze vsetky peniaze z absolventskej raxe budem musiet vrait a takisto aj sama si zaplatit zdravotne poistenie za 5 mesiacov...!! je to vobec mozne nieco take ??? byt 5 mesiacov na urade, povinne nosit dochadzu a ona mi po 5 mesiacoch povie ze som vyradena ???? prosim pomozte mi neviem co mam robit bojim sa ze vsetko budem musiet vratit ved to je dost vela penazi...:-(

elsa5.5

jedine toho jej šéfa sa spýtať ked bol ochotný či sa dá ísť k inej,ale takéto niečo pochybujem že je možné kam ťa pridelia tam by si mala ísť tak sa skús opýtať uvidíš:)

JankaaaaB

zaujimave že keď som tu situaciu vysvetlila jej sefovi teda vecudemu celeho toho uradu tak bol mily overoval si vsetko vypocul ma a vyriesil to...ta zenska ktorej som povedala to iste si mlela stale dookola to svoje...este som sa chcela spytat da sa nejako poziadat o inu pracovnicku ??? neviem ci je to mozne lebo tam to je podla mena ale momentalne nemam absolutne chut k nej chodit a mat dalsie problemy, lebo ona ma bordel v papieroch...da sa to ???

elsa5.5

treba mať papier v rukách čiže ten mail spravila si chybu všetky zmeny sa musia nahlasovať tej pani u ktorej si evidovaná a osobne pre istotu tak si skús spomenúť na meno tej pani kam si to odosielala,alebo tej pani ku ktorej si volala a chod tam osobne oznám im v akej si situácii a mali by ti pomôcť pokiaľ nie je chyba na tvojej strane.....

User_37597

ale ja som to tak nemyslela :D
ani ja sa tak nechovam ze hned idem niekomu nadavat..len som rozhorcena s toho aky pristup mali oni..preto som to tak napisala...urcite by som jej toto nepovedala...hovorim len ma to vytocilo lebo tie zenske na urade som zazila aj ja a oni maju v zadku..ani si ta nevypocuju a ked sa nieco opytas tak pozeraju an teba ako keby si spadla z marsu... ;)

nyky20

No ja ti poradím niečo s čím Bibisa nebude suhlasiť. Ja byt na tvojom mieste tak idem na to najskor milo. Neviem do akej mieri si tam iba sedela a pritakávala. Treba byt rázna ale s nadávkami sa nikam nedostaneš. A tiež pracujem momentálne na úrade ( soc. poistovna) a tiež si vieš predstaviť aké prípady tam riešime. Vždy sa to dá vybaviť. A ak z tvojej strany nedošlo k pochybeniu a riadne si to oznámila tak verím, že sa to riadne vysvetlí.

Ano z nadávkami zbudíš pozornosť ale neviem či s tým to vyriešiš. Skús najprv chápavo, milo a ked nie tak to skús aj inak.

Ale tak samozrejme je len na tebe, ktorú z možností si vyberieš.

User_37597

ALE NA SUROVKU!!!povec ze co to maju za system ze si nic neoveria a rovno ta vykopnu/...ze si vsetko robila ako si mala a ze tu ma ten mail co si jej spominala...a ze nech ta nesere lebo jej ten papier aj s celim pocitacom napchas do riti ak ta vyradi aj tak z evidencie...este ona by sa ti mala ospravedlnit...boze tie zenske ne urade by som tak dobila

User_37597

ak si posielala mail tak sa pozri ci uz ho nemas nahodov ulozeny ak ano vytlacit a bezat na urad a dobre im vypicovat...ak nie takto tak si zisti cislo tej co si jej to povedala ze mas brigadu a vypicuj jej...to ti hovorim...slovensko je velke hovno a treba sa ozvat ked sa ti nieco nepaci..