Nikdy som nemala frajera, 18r

Príspevok v téme: Nikdy som nemala frajera, 18r
Lea34

Ahojte , mám už 18 r a nikdy som inkoho nemala. Do 15 r mi to bolo jedno , vôbec som sa tým netrápila .. Potom ked si v 15r nasla moja najlepsia kamarátka priatela , zacala sa vo mne prejavovať závisť. Ked mi vravela ako sa bozkávajú,objímajú ... velmi som závidela .Vela kamarátiek už vtedy mali chlapca a ja nič . Trápilo ma to vtedy a trápi ma to aj teraz .. Predsa len už mám 18 rokov.. Som dosť skaredá tvárou , postavu mám peknú ... Co mám robiť ? .. velmi sa trápim .. Este aj moja 16rocna sestra ma už pol roka frajera .. Pritom vobec nesom uzavretá ani namyslená ani nic .. kedy ste mali vy prvéhu frajera/frajerku ?

Spargelsuppe

Bez ohladu na to, ci si uz frajera najdes, alebo nie, nikdy sa neponiz natolko, aby si trpela v nestastnom vztahu len za cenu toho, aby si mohla pred ludmi povedat, ze niekoho mas. Najdolezitejsia vec, ktoru by si mala kazda zena uvedomit, je ta, ze lepsie je byt sama ako mat nestastny vztah, ale velka vacsina zien toto proste nechape a nikdy nepochopi. To som usudila na zaklade toho, co som odpozorovala vo svojom okoli. Zeny dokazu vela trpiet, dokazu znasat urazky, ponizovanie, fyzicke a psychicke tyranie, opakovanu neveru, tolerovat u partnera alkoholizmus, drogy, nefajciarky fajcenie a vela, vela inych veci, a to vsetko iba preto, aby sa nemuseli pred ludmi "akoze hanbit", ze nikoho nemaju. Ale nemat frajera nie je predsa ziadna hanba, ved kazda z nas moze byt stastna aj bez chlapa. Ludia maju urcitu predstavu o zenach, podla akehosi nepisaneho zakona nasa konzervativna spolocnost od kazdej zeny vyzaduje, ze si najde frajera, do tridsiatky porodi a do patdesiatky vychova. Je velmi pekne, ak ma zena stastny vztah, ale kazda zena, ktora ma nestastny vztah, by si mala uvedomit, ze by sa nemala spravat podla nepisaneho zakona nasej konzervativnej sopolocnosti za cenu toho, ze ona bude nestastna. Netreba plnit prikazy a ocakavania ludi v pripade, ak by ju ich plnenie uviedlo do nestastia, ale zit si svoj zivot po svojom a ist si svojou vlastnou cestou, ktora je prinesie stastie, ci uz s chlapom, alebo bez neho. Kazda zena, ktora si muza najde, si zasluzi, aby si ju vazil, aby ju lubil, aby bol verny a aby sa k nej spraval s uctou, a to bez ohladu na to, ci je pekna alebo skareda. Ak pises, ze mas peknu postavu, tak to znamena, ze predsa je na tebe nieco pekne, co moze pritiahnut muzov, ved muzom sa pekne postavy pacia. Ak nemas najkrajsiu tvar, netrap sa preto, ved nikto nie je dokonaly, ak ma prist ten pravy, tak pride a ak nie, tak nic zle sa ti nestane, ked zostanes sama. Ja nepovazujem za zlo, ak nejaka zena zostane sama. Ja povazujem za zlo, ak ma zena nestastny vztah.

michaela312

Ja si myslím, že láska je všetko, pre mňa určite.. Tak ako aj rodina, priatelia.. Ale láska je proste láska :)

system

johanka 2011 : a ocom inom je zivot ? zit sam a cakat kym si vsetci kamosi najdu partnera az kym nebudes mat 40 a potom si zvedomis ze si sam ako kol v plote a ze uz je sakra neskoro ?

johanka 2011

no ja mam 23 a tiez som este s nikym nechodila, presne ako Ty vravis, tiez ma to nehnevalo, az po case, ze nikoho nemam, aj ja som chcela...
Moje dve mladsie sestry maju obe priatelov...a ja nic...
mrzelo ma to, ale teraz uz nie....stela som to tak nejak krcovito drzala,len aby som si uz niekoho nasla...a samozrejme nenasla som si nikoho...
ale teraz je to tak, ze cakam...bud ten pravy pride alebo nie...a som stastna, naozaj stastna, lebo zivot je aj o niecom inom ako o tomto :)

simitka11

Mám 18 a doposiaľ som nemala frajera, ani som o to do 15 vôbec nestála. Tiež som si prešla tým o čom hovoríš. Tiež si so mňa moje v úvodzovkách kamošky uťahovali a teraz skončili v tom a pokazili si život. Mali v pláne ísť na vysokú a ledva dorobia gympel.
Mam frajera spolužiaka z triedy s ktorým máme podobné radosti a starosti už nejaký ten piatok. Je to môj priateľ ,ktorý ma drží nad vodou a nie som zrovna miska a on je naopak princ...
Celé je to o tom, že si nájdeš niekoho na rovnakej vlnovej dĺžka a že máš v paži, čo tomu hovorí okolie. Lebo nikto ti nerozumie lepšie ako ty.

dvvti

sak mas este cas, ja mam 23 a tiez este ziadnu som nemal, a momentalne ani velmi nechcem mat, ale ked pride tak moze byt, nebudem sa branit :). Tvar som tvoju nevidel, ale lepsie ako mat na sebe kilo makeupu a este k tomu namysleny ksicht s okuliarmi cez celu zmachlenu tvar.

htk

No, pozri sa na to takto. Aspon nemusis v buducnosti lutovat niektore svoje ciny, aspon sa nemusis trapit rozchodmi. Teraz si vo veku, kedy si zrejme dvakrat premyslis s kym si zacnes. A ak ta chvila pride, tak naozaj neskoc po prvom co pride do rany, ale vaz si seba a nezabudaj pri tom na svoj rebricek hodnot ;)