vas nazor

vejva

jaj to iba mne ja ze vsetci posudime ze to das sem no ale tak posli a poviem ti vejvas@azet.sk daj vediet ked to posles dobre?

H2O

a podľa mňa zas ide o problem škatuľkovania a predčasnych sudov, nikto z vas o nej predpokladam nič nevie, mohol ju niekto uraziť, umyselne, neumyselne, kamarat, priateľ, potrebuje od niekoho len počuť, že je to ok a pod.. menej sudiť, viac chapať a budete sa aj sami citiť lepšie, je to len rada, nič viac ..

omfg!

ved to teda hod na imageshack a daj sem link nech vidime ci patris naozaj do skupiny vychrtnutych deciek co maju komplexy alebo mas rozumny dovod sa obavat. hlavu si kludne odrez (na fotke)

omfg!

h2o prepac, ale ak je nieco na hranici podvahy a pyta sa na nazor ci je V NORME (!!!) tak to uz je naozaj vela.
ako keby sa fetak pytal lekara ci 5g na davku je vela alebo malo.
Keby mala o 10kg vyssie, tak nepoviem ani slovo. Ale toto su tie deti ktore sa este rozculuju ze ich rodicia nutia zjest veceru.

vejva

tak dobre beriem spat bol to len pokus o vtip nevisiel mi nevadi:-) tak teraz uz vazne tak posli teda tu fotku a poviem ti teda co si myslim

H2O

tak asi chcela vedieť nezaujaty nazor na to, či ma so sebou niečo robiť, alebo či je to ešte v norme, človek sem ani nema chuť chodiť keď vidi tie niektore priblble reakcie