Cestovna kancelaria Nikal

NA 151

CK Nikal skutočne existuje, boli sme s nimi na poznávacom zájazde v Turecku. Všetko, čo bolo v katalógu bolo pravdivé, služby boli vynikajúce, hotely, jedlo, výlety aj sprievodcovia absolútni profesionály. Veľká spokojnosť, nejde o žiadne klamstvo, ani podvod. Toto píšem z vlastnej vôle, nie som \"pod vedením\" Nikalu.

sasap

Ahoj,v termíne 4.3.-11.3.2011 sme sa s mužom tohto zájazdu zúčastnili. V prípade záujmu môžem poslať fotky. Bola to najkrajšia dovolenka akej som sa zúčastnila. Všetko čo je v letákoch je pravda. Návštevy zlatníctva, koberciarne a kožiarne sú povinné, pretože sa konajú v rámci presunov medzi hotelmi.Nikto vás nenúti nič kupovať, je len na vás či podľahnete turkom alebo nie. My sme kúpili strieborné náušničky pre dcéru a to je všetko. Zo začiatku mi bolo to naliehanie turkov nepríjemné, ale potom sme si tak zvykli, že sme už zjednávali aj v klasickom obchode:-) Boli v Buse aj takí, čo kúpili koberce alebo kožáky. Návšteva koberciarne bola veľkým zážitkom-celá tá procedúra... A záverečný galavečer bol galavečer, žiadna predajná akcia. Dokonca na MDŽ samotný hotel ALVA DONNA poriadal pre ženy(aj pre mužov)galavečer s muzikou,pitím a jedením zdarma.Tento rok idem znovu, ale na okruh Istanbul, Trója, Antalya a už teraz sa teším. Stačí dať do googla Nikal Turecko, vyhľadať obrázky a na rajčeidnes je kopa fotiek ľudí čo tam boli a opakovane sa vracajú.

zj

Este jeden postreh: Teraz som nasla blogy na nete hovoriace o zajazdoch z minuleho roku. Ludia hodnotia vylety kladne. Dozvedela som sa, ze vsetkych poznavacich vyletov sa musite zucastnit (nie je moznost zostat na hoteli). Na hotel clovek dorazi az okolo cca 17-tej, cize ak tam niekto chce ist za ucelom celodenneho kupania v mori, velmi si ho neuzije. Na vyletoch je moznost stravovat sa len v konkretnych restavracnych zariadeniach a aj nakup suvenirov a ostatneho tovaru sa realizuje len v konkretnych obchodoch, preto je mozne, ze nizka cena zajazdu suvisi ani nie tak s predajnymi akciami katalogov, ale s tym, ze tamojsi obchodnici si zaplatia za to, ze na zajazde budu navstevnici nuteni vyuzit jedine ich sluzby a tym sa im pekne navysia trzby.

zj

Mne prisla ponuka na rovnaky zajazd od Popronu. Tato cestovka je zamerana podla mojich zisteni vylucne na to, ze organizuje zajazdy pre katalogy ako Neckermann, Popron atd. Ich stranku som nasla hned, je to: www.nikal-zajazdy.sk . O solventnosti cestovky by som nepochybovala, zaujimalo by ma vsak znenie zmluvy, ktora sa bude pred zajazdom podpisovat - ci tam nebudu nejake ustanovenia, ktore budu hovorit o tom, ze sucastou zajazdu budu nejake predajne akcie, na ktorych v pripade, ze chce clovek vyuzit akciovu cenu zajazdu musi urobit nakup v urcitej hodnote. Ten ,,galavecer" spominany v ponuke zajazdu bude urcite predajnou akciou - ak by sa ho ale clovek nemusel zucastnit, popripade nemusel nic kupit, nemala by som z toho zajazdu obavy. Odporucam zavolat na ich bezplatnu linku 0800 608 585 a spytat sa priamo na toto. Nasledne si pozorne prestudovat zmluvu!!!

roza

Všimla som si v katalógoch čo mi chodia domov že ceny z ktorých sú zľavy sú vymyslené, lebo aj po zľave sú tie handry čo ponúkajú predražené.
Janka vyzerá to veľmi zaujímavo, lost mal pravdu že tie cestovky sú prepojené, a keď to je odmena za vernosť malo by to dopadnúť dobre. Mamka by asi nemala čakať priveľa a potom bude spokojná. Tak jej želám aby bola.

lost

soffa

vzdy som bol az taky paranoik ze som veril na toto co si napisala.. ze najskor +10% a potom -10% a eventualne je to +1% nad cenu pred zlavou :)))

konecne mi to niekto potrvrdil :D

len 1x som kupil cokoladu za -50%

a ta bola po zaruke :) (v den kupi)

soffa

ja si myslim ze je to oblb..v dnesnej dobe nema nic zadarmo.mozno ta cena na 2heho bude prevysovat cenu za jednu osobu.ja som robila 6 rokov v obchode a poviem vam to takto.ak je akcia trebars 10%co je u slovakov az az tak navysia tu cenu aby aj po odpocitani tych 10% bola taka aby bol na tom zisk.chapete?nikto pod cenu nepredava,lebo by sa mu to neoplatilo.bezne v cene je zahrnute vydavky,ako je dovoz,strata tovoru,manko atd.

jankaaaaaaaaa

ale aj ta druha osoba ked zaplati tak je to okolo 400e co je za taky zajazd vyhodna cena. dostala to mama ako verny zakaznik , jej kamoska to tiez dostala, takze asi pojdu spolu a treba zaplatit len nejake letiskove poplatky v hodnote 50e

roza

To je teda zaujímavé čo zistil lost.
Vyhrala jedna osoba a je predpoklad že sama nepôjde (u mňa by sa sekli, ja by som sama išla) čiže druhá osoba si musí poukaz zaplatiť.
Za čo sa u Neckermana vyhrávajú zájazdy Janka?