šalvia lekérska na potenie

kikuskaaaa1111

ďakujem aj ja tebe :) potom daj vedieť že ako pomohlo:) fúha vážne neviem, ale tak sa mi zdá že do 3 eur určite aj menej:)

kikuskaaaa1111

Janka : viacerí mi to spomínali že im to zase druhý spomínali:D takže tak som sa k tomu dostala:D len som chcela vedieť či to aj niekto skusil, ale tak zjavne asi nie:D budem museť vyskúšať:)ˇaa dám sem vedieť že ako to pomáha:) a mimochodom aj ked si prečítaš o šalvii tak je to tam spomenute, ale mohlo by to fungovať keďže s bylinkami mám zatiaľ samé dobré skúsenosti :)) klopy klop

kikuskaaaa1111

jááj:D ešteže si napísala náhodou by som to tam ja skúšala a šlo by ma poraziť:D tak teda nič iné mi neostáva, len ozaj tu šlaviu skusiť:) :)

Linguistics

Neviem, Driclor by som na chrbat nedavala. Je fakt silny, a moze stipat a poriadne vysusit pokozku, az tam budes mat supinky. A este je to aj dost drahe na to, aby som to minala vo velkom (ved chrbat je vacsi ako podpazusie :D) - 20ml stoji takmer 7eur. Takze len na podpazusie ja :)

kikuskaaaa1111

a na chrbát si si ho skúšala dať? či ten je určený len na podpazušie?... ja som ochotná skúsiť už hádam všetko, hlavne len nech sa nepotím:D ale tu šalviu odzajtra skúšam :)

Janka222

to by som ajja chcela vyskusat.este som o tom nepocula,odkial to mas,ze by to mohlo fungovat? mna totiz tiez stve potenie.hlavne na rukach a potne flaky na tricku :(

Linguistics

Je to neprijemne, kvoli tomu neznasam leto a horuce pocasie. :-/ Len furt sa kontrolovat a ohmatavat ci UZ mam spoteny chrbat, brucho, celo.. na nervy.
Tak jasne, skusit mozem.
Driclor je moc drasticky podla mna, pouzivam ho na podpazusie len, ale funguje. Aspon v niecom mam istotu, ze nebudem mat ziadne kruhy na tricku a nemusim drzat ruky pri tele ako robot :D