HPV a citologia

RNG

vikazv, pozri na kraj tejto stranky(posun si to) tam najdes reklamu Google, Doplnky vyzivy RNG.....>
Zavolaj do obchodov v uvedenych pracovnych hodinach, tam ti pomozu s roznymi produktami, pripadne zozenu aj tie, ktore nie su na zozname.

vikazv

dakujem za odpoved Ivka 1.... vysledok bol Dvojka s vykricnikom.... to uz je podozrive, nie.... a daju sa vobec tie vysledky zlepsit???....dakujem

Ivka 1

Výsledky cytológie PAP II - zmeny epitelu, ktoré však nie sú podozrivé z malignity. Odporúčaná kontrola raz za rok. Kto Ti povedal,že máš zlé výsledky?

vikazv

a kde su tie vase predajne??....lebo v lekarnach tie produkty asi nedostanem...myslim chaparal, betulin, extrakt z oliv. listu....nemate nahodou ai internetovu stranku...dakujem....

RNG

vikazv,,ja odporucam kazdemu brat standartne selen, zinok a probiotika, lebo tych mame nedostatok a potrebne su v tele na hromadu procesov, nielen na zvysenie viralnej imunity.
Nuz a ked ma niekto extra viralne problemy, moze si pridat extra z dalsich spomenutych.
V mojich predajniach je ich viacero na vyber, vcitane velmi silneho prostriedku Chaparalu a adaptogenneny astragalusu. A tiez kvalitne aloe, hlavne pre tych, ktori maju citlivy zaludok a aj ine problemy v tele, ktore adresuju polysacharidy z aloe.

vikazv

otazka na RNG....a mohli by ste mi poradit kde si to mam zaobstarat??.... a ako to vseto mam uzivat????...dakujem.....

RNG

co tak zvysovt imunitu na vsetky viralne prirodnymi doplnkami?
Menujem trpezlivo:
Selen, zinok, probiotika, l-lyzin, aloe vera,echinacea,baza, astragalus vitamin C, GSE, extrakt z olivoveho listu, a velmi silny: chaparal(larrea tridentata)

vikazv

Zdravim, prosim Vas vie mi niekto poradit, a vysvetlit ...mala som zle citologicke vysledky, teda 2!...co to presne znamena????...dakujem....