Čo je to so mnou?

Príspevok v téme: Čo je to so mnou?
kikusinka

Včera som sa pokúšaa zaspať takýmto spôsobom: 5 sek. trval nádych, 5 sek. podržím a 5 sek. vydychujem. Toto som zopakovala asi 3 krát no pri 3. som pocítila ako sa mi niečo deje v mozgu.

Vtedy som si uvedomila, že nedokážem sama od seba dýchať čiže keď nedýcham svojou vôľou nedýcham vôbec. Vtedy sa mi začla točiť hlava a strašne triasť nohy. Radšej som teda zavolala mame čo mám robiť (kedysi bola zdravotnou sestrou) a ona mi povedala, že si mám dodávať cukor, udržiavať svoje telo v zime (vyšla som na balkón a mokrou utierkou si potierala tvár, krk, nohy a ruky.

No stále mi bolo rovnako - trasenie nôh, pomaly aj celého tela, nemožnosť sama od seba dýchať a točenie hlavy, jemné brnenie v nohách a na tvári. Odrazu všetko prestalo no to s tým dýchaním ma stále trápilo.

Potom som si šla ľahnúť no vôbec som nepociťovala potrebu spánku + som sa ešte bála či keď zaspím, prestanem dýchať a následne z nedostatku kyslíka zomrem. Celý večer som mala pocit, že nespím a nechce sa mi spať. Ráno som opäť pociťovala ťažkosti v hlave, ktoré pociťujem doteraz.

PS: už 5 rokov som vegetarián a nedodržiavam a nedopĺňam si všetky potrebné vitamíny.

squash

to s dychanim sa z casu na cas stava kazdemu. neboj sa zaspat. ked zaspis tak telo bude dychat instinktivne. ten stav si vyvolala sama sebe. zbav sa toho strachu

Annika1987

Podla mna je to uzkost. Clovek dycha bez toho, aby si to uvedomoval. Prestan sa na to zameriavat a zabudnes na to.

abcde30

Ahoj tak presne s tymto istym mam problemy aj ja a najhorsie je ze neviem zistit z coho to je :( Je to hrozny pocit ze nemozem spat aj ked by som velmi chcela :( Este sa ti to stava ci uz nie?