Ako sa zmieriť s rozchodom

Príspevok v téme: Ako sa zmieriť s rozchodom
sarah789

PO 7 mesiacoch to ukončil. Naš vzťah bol na dialku no prve 3 mesiace sme boli spolu stale... Vraj ma ma velmi rad no nelubi ma...ale keby mohol bol by so mnou len nedokaze zniesť to trapenie , že niesme spolu stale, že mu velmi chybam...nevladzem... len plačem.. ja by som dokazala. ďalej opkračovať vo vzťahu, myslim , že keby ma ozaj lubil, tak by to dokazal aj on... ako sa mam s tym zmieriť.. najťažšie je to , že je to prvy chlap , ktoreho som lubila, a aj tak som sa sklamala :(:(:(

Tomáš

Ak si z BA, tak pod na kávu, ja som sa predvčerom rozišiel s priateľkou, pričom včera by sme mali 2ročné výročie :-P

Excita

Sarah, chod do spolocnosti, vyraz si niekam(aj ked predpokladam, ze na to vobec nemas naladu).
Venuj sa sama sebe, rodine, blizkym, kamaratkam, skole, praci... moznosti je vela, hlavne nech si niecim zamestnas mysel. :)
Nepoddavaj sa smutku, ja viem, ze sa to lahko pise, no casom zistis, ze bolo dobre, ze ste sa teraz rozisli, lebo v skutocnosti by ste sa zrejme po dlhsom case so vztahom na dialku trapili este viac, ako ked ste sa teraz rozisli.

hmmmmmmmmmmm

ktosi raz povedal,ze nie ten dotycny clovek nam chybapo rozchode,ale chvilky stravene s nim.u teba je to asi 50:50.vztah na dialku nikdy nefunguje 100%a malo z nich aj pretrva.neboj,najdes si inu lasku!

odpovedam

casom to prejde... keby bol recept na to, co chces, tak by nebolo tolko nestastnych ludi... nebud sama, rob to, co mas rada, bud s priatelmi, venuj sa sebe, nezabudaj na psychohygienu - striedat prostredie, cinnosti a sportovat... na zaciatku to vzdy najviac boli a predovsetkym prva skutocna laska...