Pálenie pri močení

Príspevok v téme: Pálenie pri močení
my

Ahojte, chcem sa spýtať o radu, neustálne mám problémy so zápalmi močovej trubice..zatiaľ mi to ešte neprešlo na mechúr a už si s tým neviem dať rady..je to nepríjemné pri močení, aj pri sexe a neviem čo s tým mám robiť..teraz som mimo SR, a doktorka mi dala také jednorazové antibiotiká,prestalo to na pár dní a potom sa to znova vrátilo.. atakto sa to vlečie už cca. 3 roky..môže to byť chronické? strašne sa toho bojím že mi to ostane navždy..neviete aké lieky by mohli zabrať? alebo nejaké prírodné? už som z toho fakt zúfalá a znepríjemňuje mi to život..brusnice aj urologické čaje som skúšala strašne veľa som ich pojedla a vypila toho čaju, aj tie antibiotiká som brala na to už zo 3 krát, ale neustále sa mi to vracia:-( ak máte niekto skúsenosti a viete poradiť budem vďačná..ale momentálne sa k lekárovi na SR nedostanem ešte tri mesiace.. ďakujem

ALENUSKA

Ahojte baby, ja som mavala tento problem opakovane kazdy rok a lekari mi uz tvrdili, ze to je chronicke....avsak bola som na jednom specialnom vysetreni - vola sa to biorezonancne vysetrenie, kde mi urobili kompletnu diagnostiku organizmu a zistili, ze mam hrozne zapaly v celom organizme, vela roznych parazitov, bacilov a neviem coho este, stanovili mi presne zameranu liecbu, zacali detoxom a moje problemy su fuč! Totizto , ako mi ta lekarka povedala, ATB neznicia a nemaju dosah na tieto plesne a parazity....odvtedy som problemy nemala, jak so zapalom mechura, tak sa mi polepsilo s alergiami, ktore som mala vyse 13 rokov, upravilo sa mi travenie a podobne. Ale kazdemu taketo vysetrenie vrelo odporucam. Ta doktorka sa vola Tomova Zuzka a robi diagnostiky na objednavku po celom SR. Staci sa len objednat. Ak by ste chceli , poslem Vam cislo,kde sa mozete objednat.

Bublina145

Ahoj :( ja mám toto isté presne... už rok chodím po urologoch a nič... zatial mi len dali urovaxom, posobil asi mesiac, potom už nie, hoci som dobrala cele balenie. teraz mi ho zase iný lekár vysadil a že UVIDÍME. a tiež mi to velmi otravuje zivot, aj s tým milovaním je to bieda, na druhý den vacisnou len ležím nech mi to rýchlo prejde :( ked sa dozviem niečo nové, napíšem. inak aj ty máš také jemné pálenie? (zápal to nie je aj s tým mám skúsenosti takže ho poznám.)