Hlboké sklamanie,plač,depresie

Príspevok v téme: Hlboké sklamanie,plač,depresie
Lia865

Mala som priatelov,rodinu,skoro aj frajera,bola som šťastný človek. Moj kamarát do ktorého som bola bláznivo zalúbená si ma začal ovela viac všímať ako dievca a zblížili sme sa.boli to Krásne chvíle prežité s ním , až kým nám do toho neskočila moja najlepsia kamoska. Zapáčil sa jej , tak ho začala obulbovať svojov krásou (je naozaj krásna a ja mám od nej daleko daleko), začali si písať , a prebrala mi ho aj ako najlepsieho kamaráta . Každý deň som plakala , kričala, chcela som sa zabiť-nikto o nicom nevedel , že sa trápim . A dalej - všeci moji priatelia sa bavia s nou , prebrala ma kamarátou , každý ju ma rád. Samozrejme bavím sa s nou, sme normálne kamošky , ale príšerne žiarlim . Moji rodicia sa rozvádzajú , všetko upadá. A ked vidím mojich bývalich kamosov a toho priatela ako sa smeju spolu , ake príspevky,fotky hádžu na FB stále sa rozplačem. Ja už nechcem žiť, čo mám robiť ?? ... a este k tomu mám mensie komplexy z toho ze som skaredá , nikto o mna nemá záujem.. :/ Ako vsetko zvládnuť ?? .. Mám len 16 a pol ..

veves

co sa tyka rodicov... rozvod neznamena ze ta nemaju radi. proste len si nerozumeju a kazdy by chcel mat iny stastnejsi zivot.ani ty by si asi nechcela zotrvat vo vztahu v ktorom nie si stastna.a kvoli detom to vydrzat...deti nie su ovce, vycitia ze je nieco zle. uz nech ten rozvod prehrmi hlavne.

veves

v prvom rade vypadni z Facebooku.tu je link:www.facebook.com. Facebook sa stal pre teba len nastenkou toho ako sa dari inym.
V druhom rade si uvedom ze s tym uz nic nespravis, chalan ktory ta ozaj lubi sa nenecha zlakat peknym zjavom. Aspon vidis ze patri k tym menej inteligentnejsim ludom.
V tretom rade sa prestan pretvarovat pred nimi ze ti to nevadi, bavit sa normalne. si clovek, zivocich co dava najavo svoje pocity, ved na to su. chovaj sa odmerane, prestan sa s nimi stykat.ak by zacali dobiedzat tak im vskratke zosumarizuj co ti ostalo zo zivota. no asi su to neni dobri kamarati, takze im to bude aj tak jedno.
No a po stvrte...zacni sa venovat niecomu co si doteraz nerobila, alebo robila a naplno.zamestnaj svoj volny cas niecim novym.