kompliment inej zene

Branislave

Podľa mňa je to normálne, že pochváli inú ženu. Pokiaľ ide o slušnú pochvalu. Keď ide o pochvalu jej poprsia a zadku tak to je dosť prehnaná pochvala, pokiaľ to nehovorí svojej priateľke poprípade manželke.

mriezka

Keby sa mu skutočne páčila (myslím: cítil by k nej niečo), asi by to nepovedal takto na rovinu. Ale chápem, že Ti to mohlo padnúť zle. Však skús pochváliť nejakého fešáka pred ním a potom mu povedz, že hranice posunul on, ak by sa mu teda niečo nepáčilo. :)

.vall

ja som vcera kamaratovi napisala, ze sa mi najviac pacil zo vsetkych pritomnych muzov - boli sme spolu na jednej akcii a pritom som to myslela ako kompliment, on vie ze mam muza, ktoreho lubim a do ktoreho som blazon. Keby si to precital vsak moj muz, neviem, ci by si to spravne vysvetlil.Takze citat cudziu postu neodporucam, lebo iba ti dvaja, co si pisu, vedia, ako to ten druhy mysli

lulu22

mne napr. nedávno môj kamarát(a zhodou okolností i kamarát môjho priateľa) povedal, keď ma videl prvý krát v okuliaroch, že " wau, ty si strašne sexy". ale môj bol zrovna odbehnutý a ani som mu to pak nehovorila, bo som to brala len ako kompliment, ktorý každú ženu poteší a ten kamarát to určite myslel v rámci kamarátstva a nemá bočné úmysli:) takže chlapi poďľa mňa povedia hocičo, hocikedy, hocikomu bez toho,aby to muselo mať nejaký zámer :D
ale pozor, je rozdiel medzi komplimentom a lichôtkou :D

2bodka

hlavne, kto si cita cudziu postu, dozvie sa veci, ktore by sa nedozvedel, keby nepchal nos tam, kam nema ;)

Neber to v zlom.. ja som sa raz naburala do posty svojho partnera, kde nieco mile napisal svojej ex, bola to zdrobnelina a mne to prislo nevhodne. Samozrejme, nevydrzala som a vyblafla som to na neho. Vysledok? Bola som za kravu, pretoze (a teraz suhlasim), nemala som sa mu co rypat v jeho sukromi. Ma recht. Aj ked nakoniec vysvitlo, ze chcel svoju ex len povzbudit (bola v zahranici, sama, bez ovladania jazyka atd.), napriek tomu to nejako narusilo nasu vzajomnu doveru. Ale hlavne to, ze som ja spravila nieco, cim som ho sklamala.

Uz nikdy viac by som nic take neurobila a ked som sa potom zamyslela nad tym, ako by sa asi citil, keby si cital on moju postu.. :) vela krat napisem nieco take kamosovi (s jednym sme take spraznene duse, ktore sa neustale provokuju dvoj-zmyslami), keby toto cital on, mohol by si rovno mysliet, ze ho podvadzam a pritom je to len prca.

Takze zaver, zabudni na to, nemysli na to a hlavne necitaj veci, ktore nie su pisane tebe...
Hned to hod za hlavu a ani sa nad tym nepozastavuj..

lost

ak by to bolo zo sucitu... tak asi nic

ale ak nie, tazko povedat...
-moze to byt take suche komentovanie ze "wow, vyzeras super (ale aj tak ma nezaujimas)"
alebo ak to mysli tak, ze vyzera super, pretoze by s nou nieco chcel mat, keby bolo keby, alebo co, tak to je uz trochu ujete :)

blondula

toto urobil moj byvaly muz na narodeninovej party jeho kamarata.stale daval komplimenty jeho frajerke,ked si sla zapalit,isiel aj on,i ked nefajci,som pocula ako jej vravel,ze jake ma jeho kamarat stastie,ze ma taku zensku ako ona !! to ste mali vidiet ten cirkus potom !!! urobila som tam skandal a este sme sa celu cestu domov hadali jak psy !!! lepsie povedane,len ja som stekala jak besny pes :DDD .... esteze nemal voditko a nahubok :DDD a ako vyhovorku mi povedal,ze ona neni taka pekna ako ja a chcel jej len polichotit :DDD no neslahlo by vas ????? mne vela nechybalo...