Chili burner/ pomôže?

Príspevok v téme: Chili burner/ pomôže?
matulda

Ahojte :), pred dvoma dni som si kúpila prípravok chili burner, a som zvedava. píšu že to je prírodne, no aj tak sa bojím trochu toho :D, s čili papričkami mam dobru skusenosť ale strašne am palia v ustach, aj na zachode :D, tak som chcela skusiť toto, beriem to už dva dni a zatial pohoda, ale kto ma s tým už dlhšie skusenosti prosím. Pravdaže nečakam že z toho zazračne schudnem, cvičím pravidelne, jem relatývne zdravo, jediné prehrešky su sladkosti. ako som si dala prvu tabletku nejak chuť na sladke nemam, a jem vela zeleniny, no stale to nejak nejde :), tak dufam že ma toto nakopne :))

Za odpoveď ďakujem

Chiliburner

Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Zelená kava viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg

FIlko1984

No kupil som jedno balenie tak uvidíme že čo to somnou spraví. dufam že aspon tých 10 pojde dole :P TU čítam že to funguje vaserecenzie.eu
niektorí píšete že to nefunguje. Tak ja nwm. uvidm

Peter Galko

Pozri recenziu na stránke www.polakova.sk a pochopíš, že investícia do prípravku chilliburner sú vyhodené peniaze. Vyskúšaj radšej jesť ovocie a zeleninu.

Aďka13000869

Ahojte, behom dvoch rokov som pribrala 10 kíl, zo 47 zrazu na 57. Bola to pre mňa veľká zmena a bohužiaľ som aj zlenivela. Tak som chcela pohodlným spôsobom schudnú a kúpila som si CHILLIBURNER 30 tabliet.Hľadala som rôzne názory na forách a nevedela som ako presne bude reagovať moje telo. No po mesiaci užívania tabliet bez cvičenia som schudla 2 kilá a išli aj nejaká centimetre dole zo sthena 3cm z pásu 2cm zo zadku 2cm a z tých tzv \\\" dievčenských bočníc\\\" zišlo 7 cm ... veľmi sa teším a uvažujem o ďalšom balíku a potom budem mať želané rozmery :)

79kikina79

Ahojte, ja sa pripajam k @mysteriouns, tiez som bola velmi spokojna s chilliburnerom ked som ho brala. Prestala som mat chut na sladke a ovela menej som jedla. Pytala som sa v lekárni a potvrdili mi ze je to prirodne. Teraz ho uz neberiem pravidelne, len ked si idem zacvicit, tak si supnem jednu tabletku predtym. Viac vypotim :)