BOLESTI HLAVY

Príspevok v téme: BOLESTI HLAVY
peter manžel

moja manzelka 33 ročna strašne trpy bolesťov vrchnej časti hlavy ma v nej tlaky , vraža jej bolest do oči cez den jej vadi prudke svetlo bolesti sa často opakuju moze nam niekto poradiť, chodieva aj po vyšetreniach no všade je dlha čakacia doba a bolesti sa každy den opakuju niekedy intenzivneišie niekedy slabšie dakujem.

peter manžel

na magnetickej rezonanci jej zistili ze ma zrazeninu na lepke nie na mozgu mysleli ,ze je to po uraze ale teraz na hematologii v ZA jej povedala doktorka ze to mala prihodu bola z toho vedla ved ti lekari nevedia ani urcit diagnozu.je objednana na hemat.do MT to az na oktober je to dlha doba tam robia dake hlbsie vysetrenia.Bojime sa ci to mena ta bolest vplyv na tu zrazeninu.Zmenila aj neurologa ta to uzavrela ako po uraze ma druhu neurologicku ta ide patrat aka je tam pricina ale caka sa na kompletne vys. z MT.

peter mazel

neurologa ,mag.rez.absolvovala na hematologiu je objednana oktober 2011 je to strasne daleko ,vysledky su pozitivne neviem co bude

tpch

Nic ine, ako dokladne vysetrenie neurologom, pripadne inym specialistom, jej neodhali pricinu bolesti. Kazdy lekar ma moznost prednostneho vysetrenia za poplatok. Ak ma take strasne bolesti, tak tych par eur asi ozeliete.