Bolest celo, nad obocim

luduska

Ahoj jan911918- ako to nakoniec dopadlo? mám podobné bolesti a neviem čo s tým, dutiny to nie sú, oči mám v poriadku, ešte ma čaká neurológia... daj vedieť ďakujem :)

Juchu

Deria???
a nevies mi prosim povedat co znamena v akupresure bolest spankov??? Bolest je tupa - skor ako tlak... Mam 23 rokov a problemy s bolestou na tychto miestach uz asi od 12 rokov... Najprv mi doktori povedali - ze je to puberta, o niekolko rokov neskor - to je z oci, lebo dobre nevidim, o niekolko rokov neskor - zo stresu... bola som na vsetkych moznych vysetreniach, no nic nezistili..

Deria

no super! bud rad, lebo to by nasvedcovalo tomu, ze si bol iba vycerpany. mne akupresura na bolesti hlavy vzdy pomoze.

jan911918

mno pravdupovediac maximalne 15 sekund som to robil... ale ale akosi to neviem ci od toho alebo samo od seba prestalo... :) diky :)

jan911918

Tak trochu sa zaujimam o take veci, a skusim tot eda riesit sam, diky za radu. Kedze lekari mi tipovali diagnozi 2 tyzdne.... :))))

Deria

Neviem, ci ta bolest moze nejako suvisiet s tvojimi prekonanymi chorobami ale v akupresure znamenaju body v strede tesne pod obocim stres, unavu, vycerpanost. Ak je to z toho, pomaha nepretrzite tlacenie prstom na ten bolestivy bod tak dlho, pokial bolest neustupi. (Ak to vydrzis!)Ustupit by mala v priebehu par minut. Mne to prejde asi za 1-2 minuty.
Ine ma nic nenapada. Ak bolesti neprejdu, chod radsej k doktorovi.