ATB

Príspevok v téme: ATB
peto88

užíval som azitrox 500 a potom sumamed 250, dávkovanie bolo: prvý deň 2 tablety azitroxu naraz, o 24h 1 tableta azitroxu, potom každých 24h 1 tableta sumamedu, bral som to 12 dní, čo predstavuje celkovú dávku 4500mg azitromycinu, neberem tieto lieky už 26 dní, ale stále mi pretrvávajú nežiaduce účinky tohto lieku, mohlo mi to nejako poškodiť zdravie nebola to až moc silná dávka ?

qhar

Opakujem: azitromycin nesposobuje trvale poskodenie zdravia. Nasad si probiotika, aby si minimalizoval crevne problemy. A nabuduce prilis nestuduj pribalovy letak, pretoze neexistuje clovek, u ktoreho by sa prejavili vsetky neziaduce ucinky lieku, len ty. Menej sa pozoruj a viac zi.

peto88

ja by som rád vedel, že či to nebola moc silná dávka ktorá by mi mohla spôsobiť komplikácie, keďže ani po 26 dnoch mi to neprechádza

tpch

Azitromycin sa sice do istej miery kumuluju v organizme, ale po mesiaci by to uz malo byt prec. A nevratne poskodenie zdravia azitromycin nesposobuje. Nasad intenzivnu kuru probiotikami, mas rozvratenu crevnu mikrofloru.

peto88

nežiaduce účinky ktoré sa u mňa prejavili boli tieto: pálenie a svrbenie kože po celom tele, spravil sa mi pluzgier na nohe, bolest zubov a klbov, pálenie očí, sťažené dýchanie, potenie, silné kŕče v bruchu, pocity na vracanie, nechutenstvo, zhoršenie sluchu, neberem tie lieky už 26 dní, niektoré z vymenovaných účinkov mi pretrvávajú až doteraz, prejde to ?

buibiui

po anitibotikach je dobre detoxikovat telo... v tomto obodbi naprilad jedenim ovocia a kazdy den melon :) ( vela ) ... ono sa to napravi neboj :)