Pravda o koloidnom striebre

Príspevok v téme: Pravda o koloidnom striebre
zvedavaaa

vsetci tu ospevujete koloidne striebro, ale este nikde som sa nedocitala, ze musi byt cerstve!!! viete to niekto?? koloidne striebro musi byt cerstve, aby splnalo svoj ucel, inak posobi skor naopak...:(( povedal to tu uz niekto? lebo ked si to objedname z ameriky, nevieme predsa, ako dlho to tam lezalo na sklade a kym to pride ku nam, ......

Marcselita

Ja som chorá nebola od kedy mám str. Koloid a pijem aj zlatý Koloid . V zásobe mám stále 30 fliaš za super cenu a vyrobené od lekárov s certifikátom.

mima:-)

RNG-ďakujem Ti za všetkých, ktorým radíš a pomáhaš udržať si zdravie.Vedela som, že na toľké vedomosti máš svoje roky a skúsenosti. Takže odchod do USA hneď po promócii?Naozaj pekné od Teba,že sa ozývaš v sk, a svojimi dlhoročnými skúsenosťami nám pomáhaš. Mám veľa zdravotných problémov, ale takmer na všetky by sa tu našla odpoveď, keď sa tu trochu porozhliadam.Momentálne mám nohu v sadre-zápal achilovky a tak by som Ťa rada,(keďže mám kedy)poprosila o radu.Hľadala som kvôli tomu na internete nejaké informácie.Pred 10 rokmi sa mi začali v oblasti pľúc vyhadzovať nedá sa povedať,že výrastky, skôr sa to podobá na melanómyKeď som s tým šla na kožné, začali mi to vypaľovať,potom zmrazovať.V tej dobe sa to už rozšírilo aj na krk a zopár ich bolo akoby na nitke.Šla som tam len pár krát.Dnes ich mám plné telo, väčšie, menšie. Kožné útvary, ktoré sú vypuklé, tmavohnedé,zvrásnené Posledné tri roky mi začali rásť už aj na krku.Som presvedčená, že je vnútorný problém,robila som si očistu pečene.Mám asi tri roky aj kruhy pod očami,nespavosť,problémy s trávením.s maternicou, s cystami v prsníkoch,na vaječniku,boleli ma klby, nemohla som celý rok udržať v ruke ani telfón.astmu.Zo všetkého som sa všelijakými očistami a spojením rôznych rád, z rôznych kníh, dostala z toho tak, že som sa vyhla dvom operáciám, dnes opäť lyžujem,ale že by som bola nejaká mimoriadne zdravá, nemôžem povedať. Momentálne využívam,že som doma s nohou, hľadám rady a natieram sa čerstvou šťavou z lipkavca zmiešaného s maslom.(smrdí to :-))Lenže útvarov pribúda a čoskoro mi to začne rásť na tvári.Zanedbala som to, ale som akosi proti chemickým liekom a prírodné vyžaduje čas, priestor,vytrvalosť a predovšetkým základ.Musím zistiť čo to je.Definovať to názvom.Prosím, buď taký dobrý a poraď.Po dnešnom dni už s určitosťou viem, že mi chýbajú enzýmy a po pár dňoch čítania,zistím, že je toho určite viac.Prosím o odpoveď čo najskôr.Pekný deň.Ospravedlnujem sa, som v nesprávnom príspevku, ale už ho neviem presunúť.

RNG

Ja som z predaja doplnkov, vlastne z jeho financovania von uz 3 roky. Zariadenia, co som namontoval v Lucenci osobne ale vraj este stale pouzivaju a produkuju ionicko koloidnu striebornu vodu.
Viac najdes cez Google.sk pod rng ,koloidne striebro.
Ja osobne si produkujem dost pre seba, rodinu a priatelov, teda nie na predaj a naviac zijem v USA, takze by som ti to ani nemohol poslat, lebo posta neberie tekutiny dnes.

RNG

Striebro sa moze usadit na stenach flase, ciastocky sa mozu spojit na velke neucinne vlocky, iony sa mozu rekombinovat na ovela menej ucinne neutralne ciastocky, striebro sa moze pri zaspineni(riedenie s "cistou" vodou z vodovodu)z volnej alebvo ionickej formy zmenit napr na podstatne (600 krat) menej ucinny chlorid.
Takze da sa to znicit lahko, preto sa do tej flasi nic nesmie pridavat a flaska musi byt z polymeru, ktory nema silny polarny moment, ako napr dnes vacsina vodnych flias(PE, PET, PETE, HDPE, ale nie polykarbonaty alebo PVC!!!)
Dokonca ani sklo nie je najlepsie, lebo casom sa luhuju z neho mineraly, sice malicko, ale dost na to, aby to postupone degradovalo koloidne striebro.

RNG

Kravina. Ja som naschval nechal koloidno ionicke striebro pol roka vo flasi, na stole, kde je plno svetla v bielej vodnej plastovej flasi. Povodne meranie TDS mi pokleslo z 4.80 na 4.60(kalibrovane na 442)
Vseobecne o koloidnom striebre na internete obieha hromada falosnych informacii a disinformacii.
Dovod je najma v silnej konkurencii, kde su vysoke zarobky na lacne vyrabanom a draho predavanom koloidnom striebre.

Moje merania su spravne, ako fyzik, ktory promoval v roku 1968(tj nie nejaky holobriadok) a poznam a vyrabam koloidne striebro uz vyse 15 rokov, vcitane konstruovania vlastnych generatorov.