Aká je pravda?

Príspevok v téme: Aká je pravda?
bambulka11

Ahojte chcem sa informovať o vaginálnom orgazme. Doteraz som si myslela, že bod G neexistuje alebo, že aspoň teda ja ho nemám. Ale minule sa mi stala taká vec, že len nahodou pri milovaní som mala pod zadkom zožmolený paplon a pritel viac narážal na vrchnu stenu pošvy. Chcelo sa mi s toho cikať, tak som sla ale vyčurala som asi tri kvapky, pretože som bola na WC predtým. Tak som sa popozerala po internete, že čo sa mi to stalo a zistila som, že je možne, že som mohla dosiahnut orgazmus, chcem sa spýtat co si o tom myslite, pretože vela ludi to opodstatnuje tým, že ked sa naraza na vrchnu stenu pošvy tým sa tvorí tlak na močový mechur tak ako to je ?? Mám sa uvolnit a dufat že sa na partnera nepocikam ? alebo íst na wc ked to znova pocítim ? ... najlepsie by bolo keby sa mi ozvu dievčata čo si takým niečim prešli...

AdamKrt

lya.Z - ograny pri orgazme zazivaju akysi pocit, nazvem to pretazenia, prepatia. Nervy mas citlivejsie, zahlcuju mozog. Krv p prudi organmi vo vacsom mnozstve a kedze je jej objem konstantny, niekde sa dostane jej viac, niekde musi ubudnut. Telo reaguje podobne, ako pri problemoch s tlakom, pretoze ten sa Ti tiez meni. Ak mas napr. nizsi tlak, mozes pocitovat rozne brnenie, mravcanie atd. Pri vyssom tlaku niektore osoby mozu mat zas pocit bolesti. Niekto ma uzsie cievy, krv prudi nimi potom horsie. Koncatiny mozu byt studene. Je to individualne - ako to kazdy preziva.

Taktiez mozes byt tak vzrusena, alebo nervozna, vystresovana, ze mas triasku, ako pri soku. Ked sa to tak vezme, aj orgazmus je isty druh soku, len pozitivneho :)

Sama vsak musis vediet, ci si prezivala orgazmus, alebo to bol len bliziaci sa pocit, pretoze sprievodny jav ako popisujes, mozu byt kludne len problemy s uzsimi cievami. Vsetko zavisi od Tvojho organizmu, metabolizmu atd.

Ale naco to riesis ? Ak si mala orgazmus, OK. Ak si ho nemala, tak si uzivaj tie pocity. Ak su neprijemne, tak ich ries. V prvom rade covek musi byt uplne fit, aby neriesil jedno, ked problemom moze byt ine /zdravie/.

Chyba je sustredit sa len na orgazmus, lebo z toho sa clovek vystresuje. Idealne je sustredit sa na priebeh milovanie, uzivat si ho a ten orgazmus, skor ci neskor dojde sam. Dobre je, ked si clovek vie potom analyzovat, co robil, ako to robil, pozorovat co sa diala a ake to malo ucinky a na zaklade toho si urobit vlastne zavery, vlastny nazor a od toho odvodit dalsi postup, zmeny, obmeny a skusat, skusat a skusat. Nevzdavat to, ale nie zase nasilu.

Uzivaj si a neries to. Orgazmus, ked citis, tak ho spoznas. Ked sa nan pytas, tak s najvacsou pravdepodobnostou si bola iba dost blizko.

Podla toho, aky mas metabolizmus, ked dosiahnes orgamus tak v Tvojom pripade by mohol byt ozaj velmi hlboky, tzv. mala smrt. Dedukujem to podla priznakov, ktore mas, lebo pri intenzivnejsom prezitku by si s Tvojim metabolizmom uz omdlela.

ALE - to neznamena nutne, ze sa Ti s partnerom podari ho dosiahnut pri klasickej sulozi. Mozno pojde, mozno sa bude dat dosiahnut inymi technikami. Predsa len telo a penis pri milovani + vagina maju svoje technicke obmedzenia a stimulacia sa da dosiahnut roznymi sposobmi omnoho intenzivnejsia...

lya.Z

ADAMkrt mam otazku

este to som sa chcela uz dlho pytat lebo vcera mi to uz nedalo,s priatelom sme sa milovali,samozrejme predohra no a pri lizani ked ma vylizal a medzi tym prstoval cim rychlejsie a poriadnejsie tyym viac boli moje ruky uuuplne zovrete-strpnute nevedela som ruku vobec otvorit aj nohy mam tak strpnute ale da sa s nimi este ako tak hybat.A potom ked uz skonci stale musime pockat kym to rozdycham a kym sa tie ruky daju do normalu lebo ndokazala by som ho poriadne honit pri fajceni...jedna sa o orgazmus alebo len ten pocit rozpalenosti ? samozrejme vlha musim byt nie stale zo mna ide vystrek,vcera nesiel aspon som ho necitila,ale bola som hotova z toho ....

AdamKrt

Adam Prd Dnes 16:43 - anatomia zeny a muza este pri vyvoji plodu vychadza z rovnakeho zakladu a rozdiely sa postupne dotvaraju pri vyvoji. Preto mnozstvo organov v tele muza a zeny, i ked su rozdielne, maju podobny zaklad. Ak to budem hodnotit iba z pohladu muza, tak pri vzruseni ked dochadza k ejakulacii ma problem mocit, pretoze zdurenie pri vzruseni upchava trubicu /nehovorim o vynimkach, ktorym to nevadi/. Takze aj u zeny bude pravdepodobne problem mat squirting a cikat zaroven. Bud jedno, alebo druhe... Ale ak niektora dama chce, moze skusit a poreferovat, ci jej slo oboje :-DDD Mozes s tym zacat, ked to odporucas :-DDD

AdamKrt

lunet1 Dnes 09:13 - tu nejde o cikanie, ale o pocit PODOBNY NUTKANIU NA CIKANIE. Pri uvolneni dochadza k tzv. squirtingu, zenskej ejakulacii. Je to uplne ina tekutina, ako mocovina. Podla rozboru ma uplne ine zlozenie, podobne muzskemu ejakulatu, len bez spermii. Nejde to von z mechura, ale pri spravnej stimulacii to vypustia von skeneho zlazy.

Squirting si netreba mylit s pissingom. Squirting je dosahujuci pri orgazme, je to len vysledok dobreho drazdenia, podobne ako u muza, ked mu vystrekne ejakulat.

Pissing je zase obycajna uchylka, ked niekoho vzrusuje mocenie na druheho. O tom tu vobec nebola rec, tak bude lepsie citaj, alebo si nastuduj, o co sa jedna.

AdamKrt

bambulka11 - ak sa to rozhodnes pustit, odporucam na zaciatok, ak si to chces len vyskusat, robit to vo vani. Tam sa mozes na plno uvolnit. Do postele odporucam kupit vodotesnu podlozku, alebo piknikovu deku, ktora ma spodok vode-nepriepustny, alebo kupit niekde tam kde predavaju latky a obrusy - igelitovy obrus. V tomto pripade si to dat pod klasicku deku, plus pod seba trebars este osusku, alebo rucnik. Zavisi od intenzity, kolko z Teba pojde, ale ak pojde toho dost, nemate problem s mokrou postelou :)

U nas sa bez toho do postele ani nejde, lebo vzdy to skonci mensou potopou. Je to parada :) Priatelke sa tiez dalo zo zaciatku len par kvapiek, ale ked uz sa uvolnila a vie, aky je to pocit, hovori, ze je to uz problem zastavit :) A ja si to bez toho uz neviem ani predstavit :)

bambulka11

bingham čo závidíš ?

lunet1 no to by nebolo vzrušujúce isto to by bol pekný trapas aj keby to boli tie tri kvapky :D

lya.Z no pocitujem niečo také hm čo ja viem neni to moc neako extra vzrušujúce, ale je to ovela lepšie ako ked som doteraz necítila nič a bola som ovela viac spotená a no proste mala som s toho dobrý pocit nie zlý skúšala som to už aj sama, ale akosi mi to nejde dorobiť, pretože ked to začína byt lepšie a lepšie tak ja nevladzem si to užívat a zároveň si to robiť je to čudné neaké:DD ako asi ssom to blbo vysvetlila no nevadí

lya.Z

hmmmm chcete povedat ze stale ja kolko krat sa idem s priatelom milovat tiez sa pred tym vycikam staaale a potom po milovani ma nutk velmi na wc aj sa napijem vody jasne lebo to vysmedi ale ako nahle sadnem na wc vyjde zo mna biely vytok trooosku kvapiek a koniec....tiez sa jedna o bod G?

bambulka a ti pocitujes nejake velke vzruso alebo silnejsie rozpalenie pri tom bode ktoremu sa nadava G? :) dakujem