Ako hľadať prácu?

Hanna

Má vôbec šancu zamestnať sa v dnešnej dobe človek, ktorý neovláda excel ani účtovníctvo, fakturáciu (SAP a pod. programy) ? Lebo to sa žiada skoro v každom inzeráte.

0vecka

to ze zamestnavatel ked uvidi divne CV tak ho vecsinou vyhodi proste nema na to cas aby sa v nom orientoval a tak... popripade ak je tam nieco ftipne tak ukaze kolegom :) to som par krat zazil ked sa na niecom ujebavala cela firma...

normalne som poslal asi 100 zivotopisov a islo to... ziadna veda v tom nieje...

jankaaaaaaaaa

Ovecka: nepochopila som nejako tvoj prispevok. ze zamestnavatel to nema cas riesit a CV ide do kosa? ako si potom hlada zamestnancov???

lost

0vecka a ako/ake CV si posielal ty, resp. ako si si nasiel pracu ? :)

no mas pravdu, ze som teoretik, ale tak.. co ine mi zostava? :D zivot je kruty..

0vecka

jj lsot je expert on sa rad vyjadruje aj v partnerskych problemoch pritom tam mu to tiez nejde... podla mna to nemysli zle ale je len teoretik ...

zamestnavatel nema cas riesit cloveka a zaujmat sa o to co robil... ak pride ekcentricke CV a nejedna sa o IT poziciu alebo nieco specialne tak to ide do kosa... popripade sa na tom cela firma bavi :) viackrat sme si citali vo firme take zivotopisy...

lost

Anaya
A ako by som odpovedal na tu otazku, hmm no netusim teda ako ich presvedcit.. :/
Mozno to nejak uhrat na to ze rada skusas nove veci, tj. nove pracovne prilezitosti, resp. esta sa len hladas v com si dobra, resp. mozno im tukne ze potreubjes niekde zacat.. Len ako im to podsunut ze prave ty si na to miesto vhodna.. To neviem presne ako..

ojka

u nás študentov (aspoň ja čo poznám) to frčí tak, že posielame odozvy aj na inzeráty, ale životopisy posielame aj tak voľne do firiem, u ktorých máme zaujem pracovať, už sa niektorým stalo, že sa pár krát ozvali (:

lost

dakovna

no neskusal som to osobne, len teoria je taka :) ale uchylil by som sa prave k takemu "uvolnenejsiemu" tj "proti prudu" stylu, ak by som bol nuteny :)