Anál - prvý krát sama so sebou

Príspevok v téme: Anál - prvý krát sama so sebou
tak ako??

No ludia... Dlho sa na to chystáme s priatelom, moc by sme to chceli vyskúšať, ale mne bol neprijemný už len jeden prst... Tak som sa rozhodla, že to vyskúšam sama s vybratorom. TO VAM BOLO NIEčO !!! Iba párkrát som išla dnu a von a momente som mala taký orgazmus, aký som doteraz nepoznala ! A tak som zistila, že pri prialovi to bolo len mojím nedostatočným uvolnením. S lubrikantom to išlo jak po masle, nič nebolelo, žiadne procedúry som pred tým nerobila (klystír, rozťahovacie kolíky, prsty...) a všetko zostalo pekne čisté. Vždy som análny sex odsudzovala, že to je hnus, že to bolí atď.. ALE ! Pokiaľ nevyskúšate, nekritizujte ! Pre tých, čo si myslia, že to je zverstvo a podobne. Skrátka som sa len musela pochváliť, ako som išla na to ja. Možno to pomôže babám, ktoré nevedia, prečo to "nejde" s priatelom :)

User_37597

jaj a co sa tyka poslednej vety s prveho prispevku.ved mu urobim dobre ale ja som myslela urobit dobre co sa tyka analneho sexu.

User_37597

ceresna
a tebe sa zda ze som niekde napisala ze nesexujeme lebo do analu to neni ok?ja som len napisala tu neznamim ludim ze tam to nerobime.ale to neznamena ze som odsudila sex do chachari :D
vsak to mam rada.tak co je potom za problema :D

čerešňa

bibisa a to mi chceš povedať, že bez análneho otvoru nie je iný (oveľa lepší ) spôsob ako urobiť priateľovi dobre? Si si teraz robila srandu, alebo to myslíš vážne? Lebo silne pochybujem. Čo do čerta máte stále všetci s tým análom? Však dobre, keď sa vám už zunuje strkať si to do tých dvoch zaužívaných otvorov, tam nedbám, nech vám to partner natlačí trebárs aj do ucha, ale nepovyšujte anál nad klasiku, ktorá bude aj tak vždy tá NAJ. Verím, že geyovia velebia prírodu, za to, že im dala možnosť zažiť v anále to čo ženy vo vagíne, ale načo toto potrebuje praktizovať heterosexuál, to už nechápem.

User_37597

ja nemozem take :( mam pokazeny analik :D
ne vazne.mavala som urcitu dobu problem s tym ze ma tak pichlo v zadku a ked som sla na zachod a vykadila sa tak ked som sa utrela som mala mali fliacik krvy na hajzlaku.a to som tak mavala asi pol roka v kuse.a za tu dobu sme s priatelom len tri krat isli do zadku.a potom mi raz vyprstoval rit a to nebolo zle ale po tom to uz bolo zle:D som sa rano zobudila a ma bolela rit jak keby mi tam niekto strkal pen zo stromu :D a vtedy mi krvacala asi 3 dni rit.no a teraz ked uz toto neprektizujeme tak je vsetko ok.nic neboli nic nekrvaca.takze moja analik je pokazeny a ma to stve ze nemozem urobit priatelovi dobre. :(

m25

čakala som, kedy zas príde takýto pohoršujúci príspevok :DD
a čo sa teraz máme z teba pototo, za to, že si ty proti tomu??? si smiešny ..
je to každého osobná vec a používajú sa pri tom kondomy, tak zasratý penis mať isto nebudeš :DDD
síce , ktovie, kde ho pcháš ty:D ale hold, tvoja vec! :)

cibro

Vy ZVIERATA!!!

Ba horšie,riť je na sranie!Nehovorte mi že všetko je čiste a ani si nebola na zachod!
Tak si to rob lyžicou a potom s takou čistou obeduj!
Hambite sa,ste horši ako zvieratá i tie sa trtkaju slušnejšie,bodaj by Vám rite zhnili a osrate penisy zbradavičneli!!!!!