Prvý školský deň

ojka

kvietečko sa doma nezabudlo? foťáčik bol v plnej pohotovosti? (: no jo, jajka, deťúrence rastú veľmi rýchlo, to sa ani nezdá už máš veľkého školáčika (: ....však i ja nedávno (pred 7 rokmi :DDD) som viedla malú sestru do školy... uf ten čas uteká (:

lienocka2

Kvety alebo iné veci(čokoláda a tak), sa nosí zväčša už iba na konci roka v ďalších ročníkoch. Ale myslím, že prváčikovia nosia aj na začiatku roka. Veľa šťastia pri učení obom :-))

dakovna

Male prvacence nech pekne pridu aj na zaciatku sk. roku s kvietkami :) je to pekne a mile.
Prajem aj ja uspesny vstup do noveho sk. roku :)

jajka001_

dakujem za prispevky. mna to fakticky tiez ani nenapadlo, ze na zaciatku, ved to , ze za co- my sme nosievali tusim iba na konci, ale uz to bolo davno ked som chodila na zakladnu. lenze kamoska sa spytala, ci maly aj kvetinku nesie - este ze tak, ak by som bola prisla jedina bez kvietku, dobry trapas :)

lost

Ale tiez by som svoje deti nenutil s kyticou.. teda v taktomto pripade, ze ked vyslovene nechce, asi vie co robi :)

zelam uspesny skolsky rok :)

dakovna

no je uz asi taka doba, alebo co, ze su mladi taki, aki su.
Je pravda co pises, ze keby sa jej chcela pchat do zadku, tak jej da kvet tajne napr. v kabinete, no oni sa so spoluziakmi stretavaju uz pred skolou. Keby ju videli ist s kvetom, by sa cudovali preco ho ma a mysleli by si, ze sa ide pchat...
Chce pred spoluziakmi vyzerat "dobre", zapadat medzi nich, chapem ju. Myslim, ze zakladne pravidla slusnosti ma dobre osvojene. V buse bez problemov uvolni miesto starsiemu...
Doma mi pomaha aj bez toho, aby som jej to kazala...
No a napr. zdravi aj ucitelky, ktore ju uz neucia a dokonca aj ucitelky z MS, ktore ju uz nespoznavaju.
Tento rok sme boli s nou v maji v zahranici, na poznavacom zajazde. Kupila tam triednej magnetku a privesok. A to nemusela, vobec som jej to nekazala.
Vsetko to podla mna zavisi od vychovy rodicov. Aky priklad detom daju, ako ich naucia, take aj budu.