vasa ziadost o ruku

Príspevok v téme: vasa ziadost o ruku
User_37597

poslednu dobu som mala okolo seba dost vela zien co uz boli poziadane o ruku alebo sa uz vidali a proste uz to mali za sebou.no nejak sa mi zda ze velka vacsina s tych zien mi povedala jedno a to iste ze ich ziadost o ruku nebola nijak vynimocna.nic extra.proste sa len dohodli dal jej prsten a bolo po vsetkom.
tak ma tak zaujma ako vas vas priatel,druh,manzel poziadal o ruku.nejak sa mi zda ze uz to neni take pekne ako si to vacsina zien predstavovala.ze to bude prekvapenie.
diky osrali vas byky ;)

0vecka

ja som kupil prsten, zlaty..hmm kedze som ju uz dlho natahoval s tym ze treba spravit novu kupelnu a ze jej spravim nieco pekne z alobalu tak som ho obalil jednou vrstvou alobalu a jedneho dna jej hodil skatulku asi z 2m.

natahla ho celkom sa potesila a tak take klasicke eeee ako z americkych filmov objatie a vytesovanie sa a cojaviem co. Asi o hodinu strasny krik kedze sa ta alobalova vrstva roztrhla a zistila ze dostala zlaty prsten... a zase vytesovanie sa atd..

Mangold_1

Mňa priateľ požiadal o ruku z ničoho nič, jeden sobotný podvečer u nás doma pri oberaní čerešní. V podstate som neriešila ako ma o ruku požiada, lebo ho mám rada, aj keď som ešte nečakala takéto rozuzlenie.
Dostala som od neho prsteň s jedným vyvýšeným kamienkom a zároveň aj obrúčku, ktorú si natiahol aj on. Pre mňa čudný zvyk, ale nebola som proti.

makyna

V mojom okolí sa taky teraz všetci berú a alebo majú deti. nie je sa čomu diviť, vo februári už mi bolo tridsať, takže podľa niektorých ľudí, už by som taky mala mať rodinu. No ale ja sa nikam neženie a až to príde, tak to príde. Aj keď vydávať by som sa chcela, ale deti ma ešte nelákajú. Chcela by som si nejakú dobu užívať manželského života bez detí hneď na začiatku. Myslela som, že na svadbu ani veľmi nie som, ale najlepšiu kamarátku požiadal u roku jej priateľ s úžasnými prsteňom od Rýdla - Odkaz odstránený - a už to vo mne začalo hlodať, že by som to taky chcela zažiť. Priateľa moc milujem a už sme spolu cez dva roky, takže by som sa vôbec nebránila :)

blueberryNN

Najkrajsie je to vtedy, ked je to necakane :)) myslim, ze aj v dlhodobom vztahu to je mozne urobit prekvapenim. V situacii, kedy clovek mysli na cosi uplne ine.

Radoslava 123

Ani tu nemám čo hľadať, keďže som single a požiadaná o ruku som ešte nebola, ale kto vie, čo si pre mňa pripraví budúcnosť/osud? No prispejem aspoň názorom. Ak by som mala vážnu známosť a uvažovali by sme o svadbe, tak by sa mi najviac páčilo byť požiadaná o ruku v súkromí, čiže len my dvaja a nikto iný. A vôbec by som k tomu nepotrebovala drahú dovolenku pri mori, ani výlet niekam, ani drahú večeru v nóbl reštaurácii, či čokoľvek iné, čo je drahé a na čo sa míňa veľa peňazí - také niečo by som radšej nechcela. Stačilo by vycítiť z jeho strany lásku a odhodlanie zostať so mnou po celý život v dobrom, aj v zlom a schopnosť to aj dodržať. A potom by som mohla byť požiadaná o ruku hoci aj počas behania pri hrádzi, spotená v športovom oblečení a nenamaľovaná, nikto iný nablízku, len my dvaja... Alebo počas romantickej prechádzky v lese, preč od ľudí, ale tak, aby som ja o tom vopred nevedela a aby to bolo pre mňa prekvapenie. To by bola tá najkrajšia a najlepšia možnosť. Druhá najlepšia možnosť, ako byť požiadaná o ruku, to by bolo niečo ako zásnuby v kruhu rodiny. Že on by prišiel so svojimi rodičmi a súrodencami k našim, ktorí nachystali pohostenie, takto by sme sa zišli všetci, čiže moji súrodenci, jeho súrodenci, moji rodičia, jeho rodičia, ja a on a tam by on vyslovil také to vopred pripravené oficiálne požiadanie o ruku, čiže časovo by to pre mňa nebolo prekvapko, lebo by to už bolo naplánované, ale každopádne nápad je to dobrý a táto možnosť by sa mi páčila tiež. No úplne najhoršia, ale naozaj najhoršia možnosť, akú by som radšej ani nechcela zažiť, je gýčové požiadanie o ruku na futbalovom zápase (typické chvalabohu skôr pre Ameriku, našťastie nie pre nás) pred davom ľudí. To by ma totálne dožralo a je to vrchol nevkusu, robiť si z niečoho intímneho a krásneho, čo by malo byť najkrajšou chvíľou len a len nás dvoch, nejakú takúto gýčovú a nevkusnú show. No ale keby som ho ľúbila, tak by som mu aj takúto strašnú vec dokázala odpustiť, lebo láska je aj o odpúšťaní - a tak potom, čo už? Zabijem ho, keď je môj? Zabiť by som ho nezabila, asi by som aj napriek takémuto Alptraumu, ktorý sa stal realitou, povedala ÁNO :)

sony445

Ja som pre svoju lasku vymyslel stylove poziadanie o ruku. Naplanoval som to na nasu dovolenku v USA. O ruku som ju poziadal v Newyorku, prave vtedy ked sme boli na vyhliadke hore na Empire state buildingu. Tam som si klakol a poziadal o ruku a dal jej prsten. Uplne prekvapena nebola, lebo to cakala. Ale bolo to fajn....

Chcel som ju poziadat na netradicnom mieste, nech to ma uroven a styl. Take veci nas potesia. A ostatnych naseru :-DDD

patriciaz

Je pravda že v dnešnej dobre sa nato málokto odhodlá. Ale myslím si že keď už tak by to malo stáť zato. Veď je to spomienka na celý život (v ideálnom prípade):) tak nech je na čo spomíínať :P

adr1a

Film je film a realita je realita. Dnes ked sa uz muzi nechcu takmer viazat je vobec uz najromantickejsie to, ze sa k tomu vobec odhodla a urobi to :D

Tomas_23

Až také náročne to nebolo, trošku som pohľadal až som našiel toto adrop.sk :3 a bolo, od toho som už odvíjal potom všetko ostatné. Super je že to je asi v každom kraji, tak nemusíš za tým cestovať 200km

marek_marecko

Wau Tomas_23 vyhliadkovy let...?? To sa ti jak podarilo vybavit ... ?? ja prave hladam napady ako co ale rozhodne sa chcem vyhnut tomu teaotralnemu ziadaniu o ruku na verejnosti... je to nasa vec a nemyslim si ze mame potrebu aby nam do toho niekto tlapkal