Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

evik1

ešte musím prísť na viac vecí,je to celkom dobre,len ten graf výdaj a príjem...Vamo,toho sa práve bojím a už dnes som nevydržala a išla som,no čo už toto je môj život,ked som doma,je to v pohode,viac ma ubíja tá hektika,že ráno koľkokrát meliem z posledného a rýchlo domov pochystať deti,seba,a ked si predstavím,čo ma všetko čaká,,,mám taký blbý pocit,a ked som niekde na kopci s rodinou a ukazujem im kde som bola behať včera,predvčerom,bože ved to je taká štreka..ako to ten človek zvládne,popri inom,nie? ved my sme ako stroje a kto toto nevyužíva,ten má buď ohromné rezervy,alebo zlenivel.muža už bolí koleno zas.tu a ňom vidím,že hoci chlap a mocnejší,ale predsa sa to aj niekde prejaví.a čo ja? už sa nečudujem,že ma menzes nechce...

jajka01

evik1...dufam ze ti pomoze, ja som sa k tej stranke tiez dostala len tak ze jedna holka tu v inej teme pisala, ze s pomocou nej schudla 10 kg :)) a zatial to vychadza tak uvidime....jj, a dala som si ju ako domovsku stranku, zeby som nemohla mat pred sebou vyhovorky ze preco si nesledujem stravu :D takze ked sa zapnem na net, hned mi to vyskoci :D

VaMo

Jajka, - super :-)
S tymi kalorickymi tabulkami - ja si tam vpisujem pravidelne jedalnicek aj aktivity, je to dobre vidiet, kolko v com das, kolko vydas a tak, tiez odporucam.
Ovisnuta koza - vlastna skusenost. V tehotenstve som pribrala skoro 28kg - hlavne zadrzana voda, ale aj tuk pri vyske 160cm. Verte - dooost zle ked to potom zislo dole. Brucho som uz nikdy nedostala spat do formy, tak koza sa uz nestiahne nikdy, nehovoriac o striach.
Takze ak chudnete z velkych velkosti, fakt radsej pomalsie, nech ma koza cas sa s tym "vyrovnat".
Ja mam inak v poslednej dobe celkom dost pohybu, takze velmi stravu neriesim, vcera padli aj Disco keksiky pocas dna za obet.
A este jem posledny tyzden podstatne viac ovocia, aj poobede a vecer - radsej vitaminy takto ako v tabletkach a kazdy okolo uz kycha, smrka...tak sa tereba chranit.
evik, si spominala, ze chces obmedzit behanie - tak ako? Som uprimne zvedava, lebo si na to dost zvyknuta, sa zda, tak ako bude reagovat tvoje telo by ma fakt zaujimalo.

Maoam

ano chapem ja by som rada zisla na tych 54 ale tak mam cas (teraz mam 56,5-57), problem ked rychlo chudnes je aj ten, ze sa ti nestihne prisposobovat koza a potom vsetko ovisa (prsia, koza vsade vratane tvare), preto je lepsie postupne pomalicky aby sa telo mohlo prisposobit

jajka01

no ja som prvy ciel si dala 58 kg (chcem po kuskoch a nie naraz vela)...no aj ked sice uz vaha mi rano ukazala 58, tak vies to este nieje stabilna vaha, taze este taky tyzden a bude to...no a potom si dam dalsi ciel - 56 kg...a potom uvidime dalej :)) nechcem naraz si dat ze 52 napr. lebo to by dlho trvalo kym by som sa mala z coho tesit a z takychto ciastkovych cielov ta mozem tesit skor a je to aj dalsia motivacia :)))

jajka01

maoam....mam 165-166 cm cca. no a miery co som vcera merala tak: pas - 71 cm, stehno tak medzi 53-54 (lave 53, prave 53.5 :D ), hrudnik 90, boky 94 ....je este dost prace predomnou, no ale snad vydrzim :)) hlavne na pupku mam co robit :D