je cas sa rozist

Príspevok v téme: je cas sa rozist
arachnofobia

priatel uprednostnuje sport predo mnou. ked som ho upozornila na to ze aspon jeden den v tyzdni by mohol venovat mne, povedal ze by sme sa mali teda radsej rozist ked uz spolu tak casto nemozeme byt.. vraj sa nechce ale nechce aby som bola smutna.. takze, je zrejme na case sa rozist? :( vztah trva tri roky..

lulu22

presne, Poison, vo vzťahu treba toleranciu a kompromis, vedieť si povedať čo nám vadí a riešiť to.
arachnofobia, ty nepracueješ či čo? keď jeden deň? či myslíš to tak, že ani jeden večer si na teba nenájde? a to je inak dobre hlúpa výhovorka, že sa nechce rozísť, ale nechce, aby si bola smutná..

arachnofobia

ja mu praveze nic nezakazujem. ja chcem od neho len jeden den. nemyslim si ze je to tak vela :( nikdy by som mu nic nezakazovala. chcem mat tiez cas na svoje veci. ale zrusil ma teda pekne tym ako sa k tomu postavil ..

Poison

Vieš Lulu , škoda že som na to neprišiel skôr. Vzťah by mal byť aj o kompromise,tolerancii a o tom čo sme ochotný spraviť sami pre toho druhého...

lulu22

aj môj priateľ miluje šport, cyklistiku, behanie, plávanie, ale nikdy by som mu to nezakazovala, alebo nedávala na výber. Lebo keby som mu to odoprela, nemuselo by to dopadnúť dobre a mohol by mi to vyčítať. Nájde si na mňa čas a to je dôležité :)
Poison, tak to bola ale dobre sebecká mrcha..

Poison

Ja som bol hokejista, Priateľka na mňa naliehala aby som si vybral, lebo sme málo spolu.. Ja som si vybral priateľku a skončil som s hokejom a venoval som sa len jej. Mrzelo ma trocha že môj tým vyhral 2.miesto na majstrovstvách sveta v kanade a ja som pri tom nebol, lebo som skončil s hokejom kvoli vzťahu.. Ako vďaku od priateľky som sa dočkal toho že sa skurvila a podviedla ma. (ináč len tak na okraj-chodili sme spolu 4 roky)

User_37597

nuz chlapec ti dal jasne na javo ze ta ma pekne povedane v zadku.takze ano je cas sa rozist hlavne s tvojej strany.mam priatela a tiez sa mi nelubi ze ma zalubi a ja nemozem mat s nim ani jednu len kamosi ale napriek jeho zalubam som s nim 5 dni v tyzdni a to este aj spolu robime a sme spolu uz 4 rok.
ja si myslim ze ty si uz pevne rozhodnuta podla toho ako si to napisala takze sprav to skor ako zabijes dalsi rok zivota ktory si mohla byt s niekym kto si ta bude fakt vazit a bude stebou chciet byt.