Ekzém alergia prosím poradte :)

Príspevok v téme: Ekzém alergia prosím poradte :)
DEnisa123

Ahojte chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s ekzémom v oblasti pier.Mám alergiu na čokoládu a ešte mnnoho iných potravín ale vyskytne sa mi to aj keď čokoládu vôbec nejem.
Lepšie povedané najskôr mám velmi suché pery už som vyskúšala vela rôznych balzámov atd. ale nepomáha len občas...mám aj krém od doktorky pretože mám atopický ekzém čiže som zásobená troma krémami...len ked si dám napr.protopic krém tak ma začnu strašne z toho páliť pery neskôr sa mi vytvoria také malinké vyrážky ktoré mi mokvajú a potom sa mi to opäť vysuší..Vždy to začína pod dolnou perou kde sa mi spraví suché miesto ktoré svrbí.už som z toho zúfalá ďakujem

DEnisa123

Nie len u kožného ale robila mi aj testy na niekolko alergénov a na nič z toho som nemala alergiu všetky výsledky boli v poriadku.a ďakujem za rady vyskúšam ešte pôjdem zajtra aj ku kožnej.

tpch

Mozno by stalo za to vymenit antihistaminikum, alebo uzivat kombinaciu antihistaminik. Pery pravidelne osetrovat a dosledne sa vyhybat VSETKYM jedlam, na ktore mas alergiu. Na alergologii si bola?

DEnisa123

ahoj nie to nie je herpes ten som ešte že chvalabohu nemala ....ja to mám rozšírené aj na vrchnej aj spodnej pere ono to nevyzerá ani ako herpes skôr je to len suché a opuchnú mi z toho celé pery vždy