Malo dotykov...

Príspevok v téme: Malo dotykov...
nestastna9

...sme s partnerom skoro rok a vo vztahu vidim zmeny...menej dotykov,menej bozkov...vsetko musim zacinat ja sam od seba nic nespravi...ked mu poviem ze mi to chyba iba ma odbije ze vsetko robi zle..ked sa pohadame ja som ta co sa prva tuli a naprava...on len urazene caka alebo ma ste odsunie...ale ako nahle vezmem vinu na seba uz je dobre...ach uz nevladzem

Jaja26

Tak, aby mi nikto nadával, ponižoval a odstrčoval? blbá kombinácia!! to je choré!!! načo vlastne s ním si???? odpovedz si!

nefinka

takto: druhý si k tebe dovolí iba toľko, čo mu ty sama dovolíš .. tak keď si ho tu furt obraňuješ aj napriek tomu, že sa chová totálne nevhodne, tak potom čo čakáš od neho, že sa zmení???ach panebože..

ABRhpositive

bože neznášem takých koko*ov,vyskúšaj tento tip: vobec nebud ty aktívna ked ta neobjime tak ani ty,som presvedčená počase on začne.

a ak nie,tak si nájdi iného,asi nie je medzhi vami vzájomná rovnováha,alebo mu stačí menej lásky ako tebe,ste rozdielny,často to tak je žial.

smutna6

...este som zabudla dodat ze nadavat mi si dovolil len cez internet ked sme si pisali a to uz v nervoch totalnych...osobne ani jedna hadka nepadla

smutna6

dakujem za kazdy prispevok ale je to vyriesene aspon zatial ked ma nic netrapi nic mu nevycitam...lebo vela som si len domyslala a kto by to predsa zniesol? a uz dlhsie som mavala strach co ak to co ak to a vycitky a somariny tym sa zmenil...teraz ked som uplne ina verim mu som mila vsetko lebo predtym som byvala aj odporna...tak proste je klud a vsetko je super...on sam povedal ja sa budem spravat tak ako ty ku mne...cize ked som s tymto prestala prestal aj on a venoval sa mi tak ako aj na zaciatku :) vec vyriesena

lolo9134

mne sa stalo presne to iste ako pises, spravala sa ku mne rovnako a kratko na to ako sa takto zmenila ma nechala s tym ze som pre nu velmi dobry a nevie ako dalej. zial je to uz asi nezvratitelne, on to ma tak v hlave nastavene a nezmeni sa. nieje to vobec o tom co robis alebo urobis ty, mozes sa aj postavit na hlavu a nic sa nestane. musi chciet aj on, ak nechce, je zle. mrzi ma to ale priprav sa na rozchod a zacni si vsimat aj inych chalanov. ty si neurobila nic zle, skor naopak, viem to z vlastnej skusenosti, chyba je v nom.

lenca45

Ja toto nikdy nepochopim. Len po roku chodenia - a uz na konte hadky, menej dotykov, dokonca nadavky. Hadam si nemyslis, ze casom sa to zlepsi. Ako Ti moze chalan vynadat, ponizit Ta? To ma byt Tvoj partner, s ktorym budes riesit velmi vazne otazky a problemy v zivote? Nebud smiesna.
Vo vztahu treba dvoch - to je zaklad a k tomu u kazdeho spojenie 2 veci: emocii (laska, porozumenie, pritazlivost atd.) a racionalneho zmyslania!!! (kde su medze, sebaucta, vediet si uvedomit, co je spravne a co nie, nenechat sa vyuzivat a pod.)!!!
O par rokov budes pisat - chcem sa rozist, no neviem ako, sme spolu dlho ... alebo: chcem sa rozviest... a pod. ako to tu neraz na fore vidime.
Zamysli sa nad vztahom, pozri sa do buducna, uvedom si, ci je ten vztah pre Teba krasnou prepripravou na manzelstvo alebo skor musis len neustale nieco riesit. Maj k sebe uctu! Kazdy moze mat partnera, ktory ho bude nadovsetko milovat! No treba nan pockat a nie sa vrhnut do vztahu s niekym, kto je sice fajn, ale nie je to uplne ono, a to len preto, ze mas nasadene ruzove okuliare. Rozchod nie je koniec sveta,ale zaciatok nieco noveho, co Ti dava sancu byt spokojna a naplno milovana niekym inym.

karlicka

nie je zostarnut ako ZOSTARNUT,aj potom ti tie dotyky budú chýbat, a este ako...
rozmysli si to !

nechcem byt neslušná,ale nedotýka sa viac niekoho iného ? a inde ? na to bacha !
aby si na to neprisla neskoro